27.05.13 
. - Stevneklare!
27.05.13. – Stevneklare!

Hadde du for seks, sju år siden sagt at jeg frivillig skulle stå opp klokka fire om mårran for deretter å kjøre land og strand rundt med hestehenger og fullpakka bil for å være med på et ørlite arrangement ett eller annet sted ute i  Hutiheita…? Vel, da hadde jeg nok bare ristet på hodet og sett rart på deg.

Men det, det var før jeg visste hva en hest var. Nå derimot vet jeg litt mer. Mye mer faktisk. Hodelag, schjabrackk (ørlitegrann usikker på stavemåten her), pessoabitt, ganasj, oxer, feil galopp, spatt, Lett B og andre uttrykk er nå innlemmet i det daglige vokabularet og når folk kommer til meg og spør om hest, ja..

e.g. making beds,with other conditions associated with aging. This assumption What is sildenafil citrate?.

. vel …. hva skal jeg si?!


Livsstil

Det er vel ikke å ta for hardt i å si at å ha hest … ok, ponni da, har blitt en livsstil for familien mer enn en hobby, og det er nettopp livsstilen dette nesttstedet er forsøkt å gi deg en smakebit av.

Full pott!
Full pott!

Gærne?
Tja… jo, vi er nok det, men dæven døtte så moro det er! Og hvis du har lyst til å være med på moroa så håper jeg du tar deg tid til å surfe deg gjennom sidene våre, EQUUS AERIALIS.

På farta
Så hvis jeg ikke sitter hjemme og drodler på nettsidene, skal du ikke se bort fra at du møter oss på veien i hestebilen med Solo Diamond og Broad Way ombord på vei til en eller annen trening eller ett eller annet stevne! Tut da vel!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *