Mål 2010
Først litt om målene til ekvipasjen for sesongen 2010 som allerede er i full gang.

For å nå disse målene må det dedikert satsing til og det skjer ikke minst ved kontinuitet i sprangtreningene på Mossemarka og dressurtreningene i Våler.

Så får vi se om målene lar seg nåes i løpet av sesongen. De burde med riktig fokus nemlig være realiserbare!

Klikk her for ekvipasjens resultatliste for 2010.

Aktiviteter 2010

28. november 2010
Tanja flytter til Drammen
Tanja har flyttet til sine nye eiere

23. november 2010
Dressurtime i Våler
Tanja er solgt og skal flytte til sine nye eiere i Drammen til søndag, så dette ble den vemodige, siste dressurtimen med Tanja hos Henriethe. Nok en fin time og det er rart å tenke på at dette var siste trening med Tanja,…

17. november 2010
Sprangtrening på Mossemarka
Fin trening med diagonalhindere og ganske vanskelige kombinasjoner. Tanja gikk som ei kule og forserte de aller fleste med god margin. Bra jobba!

16. november 2010
Dressurtime i Våler
Da derssurinstruktøren måtte en snartur til Danmark, ble det til at vi la inn en god times egentrening på Mossemarka. Tanja gikk som ei kule/klokke. Stryk det som ikke passer!

13. november 2010
Landsstevne i Drammen
Ny dag og nye muligheter. Målet var to feilfrie runder i dag også og halvveis så det bra ut. En flott, feilfri LB og ekvipasjen fikk en tredjeplass. Dessverre ble det et stopp på det aller siste hinderet i LA og dermed fire feil.
Etter nøye (?) videoanalyser ser det ut som om det ble litt lite fart inn mot det siste hinderet og dermed altså en stopp, men alt ialt et feiende flott stevne med tre supre feilfrie runder og en runde med fire feil. STOR framgang siden forrige landsstevne!

…og så er det nye muligheter i Drøbak om et par uker før det blir en velfortjent juleferie på stevnefronten.

12. november 2010
Landsstevne i Drammen
Katja og Tanja hadde som mål å ri to feilfrie runder i LB og LA og så fikk eventuelle plasseringer komme som en bonus.
LB var clear round og den gikk feilfritt!
LA var feil og stil – kanskje ikke Katjas favoritt – men den runden gikk også feilfritt. Det ble ikke sløyfe, men jaggumeg ikke langt unna heller. En flott 8. plass på et landsstevne er ikke noe å kimse av!
VELDIG BRA!

10. november 2010
Sprangtrening på Mossemarka
Fin time i dag også. Mye gymnastikkhopping på forholdsvis lave høyder og Katja og Tanja finner godt ut av lengder og skritt og kommer riktig på hindrene. Nå er det landsstevne neste!

09. november 2010
Dressurtime i Våler
Fin time hvor Katja red med det nye bittet. Tanja virket litt småstiv til å begynne med (kunne det skyldes kulde og vind?), men etterhvert løsnet det og ekvipasjen la inn noen heftigere kontragallopp øvelser enn tidligere og det ble også tid til å trene litt på bakdelsvendinger.

07. november 2010
Utvidet klubbstevne, Stall Svartedal
Oppildnet (?) av det gode resultatet slang vi oss med på et klubbstevne ved Stall Svartedal i Vestby, på tross av hesteklasser og CR i 80cm. Uansett gikk stevnet veldig bra og ekvipasjen unnagjorde to feilfrie runder. Som sagt clear round i 80cm og en flott fjerdeplassering i 90cm!

06. november 2010
Klubbmesterskap i sprang på Mossemarka
Av …taktiske 😉 årsaker bestemte vi oss for å starte LC og LB på stevnet. Det var nok en smart beslutning for i LC ble det et riv. Faktisk det eneste rivet i LC i hele år. Tror dette fungerte som en vekker, for i klubbmesterskapet – LB – var det en helt annen ekvipasje som entret banen. Her gikk det unna i solid tempo og en flott, feilfri runde i grunnomgangen. Omhoppingen gikk i enda raskere tempo og med null feil der også kunne ekvipasjen innkassere en andreplass både i klassen og i klubbmesterskapet, skarve tre tideler bak førsteplassen. Kjempebra!

03. november 2010
Sprangtrening på Mossemarka
Nok en flott treningsøkt på Mossemarka; siste før klubbmesterskapet. Hvis Katja rir like bra i mesterskapet som på denne treningen kan det bli veldig bra!

02. november 2010
Dressurtime i Våler
En time som ble benyttet både til gjennomgang av protokollen fra dressurstevnet og den sedvanlige treningen. Helt greit

30. oktober 2010
Klubbmesterskap i dressur på Mossemarka
Katja og Tanja debuterte i dressur – LB:2 – i klubbmesterskapet. På tross av en ridefeil endte konkurransen faktisk med en flott andre plass!
Målet om minst 50% ble også oppnådd. Nærmere bestemt 56,667%!

27. oktober 2010
Sprangtrening på Mossemarka
Den gode følelsen fortsetter! God rytme, god og jevn fart og de fleste hindrene passeres uten problem. Tanja stopper ikke og når Katja også klarer å holde blikket opp og fram tror jeg vi kan få se noen gode starter utover senhøsten.

26. oktober 2010
Dressurtime i Våler
Da var siste time før klubbmesterskapet gjennomført. Det ser ut som om programmet ‘sitter’ og hvis Katja får Tanja til virkelig å gå i form, tror jeg dette blir bra!

20. oktober 2010
Sprangtime på Mossemarka
En fantastisk sprangtime!!! Ekvipasjen er virkelig inne i en super periode. God flyt, god rytme, god timing, og dermed går metersbanene ganske så greit. Ingen stopp og kun ett eneste riv på hele treningen i dag, og dette med hindere på mellom 90 og 110cm! Landsstevne i Drammen i november kanskje?

19. oktober 2010
Dressurtime i Våler
Henriethe synes at ekvipasjen har kommet langt i løpet av høsten. Tanja virker kvikkere, raskere og mykere enn på lenge og Katja rir godt og målbevisst. Timen ble også benyttet til gjennomgå LB:2 som ekvipasjen skal gjennom på klubbmesterskapet om halvannen ukes tid. Det så faktisk ikke så galt ut!

13. oktober 2010
Sprangtime på Mossemarka
Ny, flott sprangtime på Mossemarka. Ekvipasjen er i virkelig godt slag om dagen!

12. oktober 2010
Dressurtime i Våler
Ny dressurtime, og vi begynte såvidt å trene litt på elementer i LB:2. Forberedelser til klubbmesterskapet om snaue tre uker.

09. oktober 2010
Sprangstevne på Blixland
To starter og to førsteplasser!!! Det blir jo ikke bedre enn det!
I LB ble det fire feil, men når ingen andre heller ble feilfrie ble tiden avgjørende og den gikk i vår favør. I LA «satt» ekvipasjen sin første feilfrie 90cm. En flott runde som innbragte dagens andre første plassering!

06. oktober 2010
Sprangtime på Mossemarka
En super sprangtime på Mossemarka! Tanja og Katja er i godt slag om dagen og Stian sier at det er viktig å komme på det første hinderet i god fart og riktig ridevei. Det gir resultater!

05. oktober 2010
Dressurtime i Våler
Ekvipasjens definitivt BESTE dressurtime i Våler! Spesielt siste halvdel av timen far fantastisk. Katja red glimrende og Tanja gikk i form bakfra og «inn i bittet». Glimrende!

02. oktober 2010
Sprangstevne i Halden
Katja var ikke så fornøyd med lørdagens stevne. Nr. 7 i LB og nr. 10 i LA. Plasseringsmessig greit nok, men en stopp i hver klasse var ikke akkurat det ekvipasjen ønsket seg. Men… nye sjanser til helgen igjen!

Uke 39/2010
Dressurtrener’n er syk og sprangtrener’n er på ferie. Dermed blir det en litt annerledes treningsuke denne uken også, men stevne på lørdag blir det!

25. september 2010
Sprangstevne på Son Miljøhestesenter
Ekvipasjen er påmeldt sprangstevne i Son. Nok en gang står LB og LA på programmet.
Stevnet ble avlyst pga. mye nedbør. Vi red på Mossemarka istedet.

Uke 38/2010
Katja har vært på leirskole fra mandag til torsdag og derfor har det ikke blitt noe dressur- eller sprangtrening denne uka.

15. september 2010
Sprangtime i på Mossemarka
Flott sprangtime som ble avsluttet med bane på 80-100cm. …og èn ting… husk å se opp og fram! Video finner du her!

14. september 2010
Dressurtime i Våler
Fin dressurtime. Katja red med pelhambitt.

08. september 2010
Sprangtime på Mossemarka
En av Katjas beste sprangtimer på lenge… synes nå hvertfall jeg! God fart, fin rytme og godt driv. Fin avstandsbedømmelse og ingen riv. Vi er inne i en god periode nå!

07. september 2010
Dressurtime i Våler
Dessverre tillater ikke familielogistikken trening idag. Foreldremøter i hytt og pine får ta skylda.

04. september 2010
Sprangstevne på Tune Trav. og Ridesenter
Et helt greit stevne. Flatt jern og en litt for brå sving før siste hinder får ta skylda for fire feil i LB. To marginale riv i grunnomgangen i LA gjorde at det ikke ble noen omhopping her, men Katja var fornøyd med årsdebuten i 90cm. Ingen vegringer og kun marginale riv. Hadde bare bommene vært litt snillere!

01. september 2010
Sprangtime på Mossemarka
Ingen snubling denne gangen og ekvipasjen gikk en fin time. Nå er vi klare for stevne til lørdag!

31. august 2010
Dressurtime i Våler
Nok en fin time hvor spesielt den siste halvdelen var fin. Tanja ble etterhvert løs og ledig og gikk kjempefint. Henriethe var fornøyd og det var Katja også.

25. august 2010
Sprangtime på Mossemarka
Tanja snublet på oppvarming og siden vi syntes hun gikk noe ureint droppet vi timen for sikkerhets skyld.

24. august 2010
Dressurtime i Våler
Endelig i gang igjen! En fin time hvor ekvipasjen fant tilbake til rytmen fra i våres. …og Henriethe syntes at Tanja så kvikk og opplagt ut og betydelig løsere og ledigere enn tidligere. Et godt tegn!

18. august 2010
Sprangtime på Mossemarka
Endelig i gang etter sommerferien igjen!

09.-14. august
«Rideleir» hjemme hos Nora Karoline på Onsøy.

11. august 2010
Sprangtime på Mossemarka
Sprangtimen utgår siden Katja og Tanja er på «rideleir».

4. august 2010
Sprangtime på Mossemarka
For sikkerhets skyld sto vi over denne da Tanja muligens hadde «tråkket over» og var noe hoven i høyre frambein. Fram med Biolight’en!

26.-30. juli
Rideleir ved Alby Ponnistall
Dag 1 – 26. juli
Første økt ble det jobbet med overganger og flytninger. Målet var at hestene skal være lydige og oppmerksomme på rytter og hjelpere. Andre økt, dressur med noen bommer, med fokus på steg og sitsen til rytterne.

Dag 2 – 27. juli
Første økt: Stuss og gymnastikkhoppning. Kvikke og elastiske hester er målet, med også stor fokus på rytternes sits. Andre økt: Dressur, vi løsgjør hestene etter hoppingen på formiddagen.

Dag 3 – 28

years of age, especially if they have risk factors viz.: sildenafil side effects page 23EVALUATION AND ASSESSMENT.

. juli
Første økt: Avanserte bomarbeidsøvelser. Målet er å trene øyet, hodet og sitsen til rytterne pluss anridningen, uten at det er så belastende for bena til hestene. Andre økt: Vi bruker noen av øvelsene på formiddagen, denne gangen med hinder. Settes sammen til en liten bane etter hvert.
Ekvipasjen hoppet bane på 100-110cm feilfritt idag!

Dag 4 – 29. juli
Første økt: Bomøvelser. Noe av det samme som onsdag, med andre øvelser. Målet er det samme. Andre økt: Løsgjørende arbeid. Målet er å gjøre ekvipasjene klar til banetrening på fredag.

Dag 5 – 30. juli
På tross av mye regn var banen heldigvis ikke så våt at vi måtte avlyse. Ekvipasjen gikk to fine og feilfrie runder. Èn LB (80cm) og èn LA (90cm) på en tung, våt og stedvis glatt bane. En flott avslutning på fem flotte dager på Alby!

25. juli 2010
Dressrutrening på Brevik.
Fin treningsøkt med masse sjenkelvikninger og versader. Ja, til og med litt enkel hopping ble det tid til.

18. juli 2010
Banetrening på Mossemarka
Ekvipasjen har nettopp gjennomført en flott banetrening. 80cm/LB var bunnsolid uten det minste problem. Så fulgte de opp med en flott 90cm/LA runde også. Kun ett marginalt riv etter at Katja mistet stigbøylen og var litt i ubalanse.
Ekvipasjen avsluttet med en flott runde på meter’n (MB) også. To marginale riv, men en gnistrende runde på tross av dette. ….Ja, kanskje med unntak av dagens merkeligste hinderpassering … men de kom seg over!

7. juli 2010
Sprangtime på Mossemarka
Siste time før treningsfri sommerferie. Dvs. treningsfri fra ‘Stiantimene’. Det blir nok noen fine uker med egentrening også og 2 x «rideleir».
…og Stiantimen gikk flott. Ekvipasjen red noen meget fine runder med hindere på mellom 80 og 100cm. Kanskje snart på tide å teste ut en LA?!!

30. juni 2010
Sprangtime på Mossemarka
Nest siste sprangtime før ‘sommerferien’. Gikk aldeles strålende!

26. juni 2010
Sprangstevne på Kalnes
2xLB på stevnet og den ene finale i Heimer Cupen. Den første runden hadde blitt flott den, hadde det ikke vært for at Katja nesten glemte et hinder. En redningsmanøver dro det inn igjen, men dessverre ble det et riv. Får kalle det en rytterfeil 😉

I finalen i Heimer Cup finalen gikk det derimot aldeles strålende og ekvipasjen fosset inn til en flott 2. plass!

23. juni 2010
Sprangtime på Mossemarka
St. Hansaften ble tilbragt på Mossemarka med sprangtrening. Ikke noe bål og feiring,men mye moro likevel.

18-20. mai 2010
D-Stevne m/Heimer Cup i Moss
Da er stevnet gjennomført med en solid innsats. Feilfri i LC og selv om det ble ett riv i hver LB klasse ble det hvertfall ingen stopp denne gangen. Et av rivene var definitivt rytterens feil. Makan til ‘brekksladd’ skal man lete lenge etter, men Tanja forsøkte så godt hun kunne. 😉

Framgamg tross rivene … og nå satser vi på seier i finalen! 😉

16. juni 2010
Sprangtime på Mossemarka
Nok en grei time. Katja må «vente» på hinderne og holde farta oppe. Da går det bra. …og dette må vi huske på under stevnet til helgen.

9. juni 2010
Sprangtime på Mossemarka
Sprangtimen gikk fint og du finner en video fra treningen i galleriet. Det ser ut som om vi har fått Tanja tilbake på sporet igjen!

12. mai 2010
D-Stevne m/Heimer Cup i Halden
Nytt stevne i Heimer Cupen. – Dessverre ble dette stevnet avlyst.

2. juni 2010
Sprangtime på Mossemarka
Sprangtimen gikk fint. Vi var på plass i god tid og fikk til en lang oppvarming. Hoppingen gikk bra den også og var ikke Tanja lettere å regulere i dag? Det ment hvertfall både Stian, Katja og undertegnede!

29. mai 2010
Ikke helt som planlagt.
Mai har ikke blitt helt som planlagt. (Blir noe det forresten?) Du kan lese mer om dette her.

05. mai 2010
Sprangtime på Mossemarka
Den første utendørs sprangtimen for i år og Tanja gikk bra. Seansen kulminerte med en runde hvor hinderne lå mellom 90 og 110cm. …og ekvipasjen kom da over!

1. mai 2010
D-Stevne m/Heimer Cup i Sarpsborg
Nytt stevne og nok en gang med èn opptur og èn nedtur. Oppturen i LC hvor ekvipasjen red inn til en feiende flott 2. plass! I LB ble det dessverre en stopp og dermed fire feil. På tross av brukbare stilpoeng ikke det resultatet Katja hadde håpet på. Vi får ta med oss den fine andreplassen og jobbe videre.

29. april 2010
Dressrutrening på Mossemarka
Nok en flott treningstime på Mossemarka. Ekvipasjen trente på galoppbytter, versader og sjenkelvikninger. Tanja viste ingen tegn til ubehag, så timen hos Ellen S. har helt klart virket! En flott gjennomkjøring før stevnet på lørdag.

28. april 2010
Sprangtime på Mossemarka
På grunn av kiropraktorbehandling ble sprangtimen unnagjort på lånehest. Jollypop gjorde jobben, men det er ingen tvil om at Katja helst ville ha ridd Tanja.

25. april 2010
D-stevne, sprang i Son.
På grunn av karenstiden til medisinen Tanja har fått måtte vi trekke ekvipasjen fra stevnet. Vi satser på at vi er klare til neste helg og 2. runde i Heimer Cup’en!

22. april 2010
Dressurtrening på Brevik.
For sikkerhets skyld valgte vi å stå over dressurtreningen også.

21. april 2010
Sprangtrening på Mossemarka.
Vi valgte å stå over sprangtrreningen siden Tanja var noe hoven i høyre kode foran. Forhåpentligvis vil Biolight og en dag eller to med hvile gjøre susen.

20. april 2010
Dressrutrening på Brevik.
Tanja var ordentlig hoppe i dag og bukket og småsteilet, men etter en stund når Tanja ble ‘varmerre’ gikk det etterhvert mye bedre. Galloppskiftene begynner etterhvert å sitte bra og ekvipasjen fikk også testet galloppskifter ifm. sprang. En fin time igjen!

17. april 2010
Sprangstevne – Heimer Cup – Fredriksborgs Hestesenter.
Da var stevnet unnagjort med èn opptur og èn nedtur. Oppturen kom i LC hvor ekvipasjen red inn til en feiende flott 1. plass! I LB ble det dessverre en etter Katjas sigende helt unødvendig stopp og dermed fire feil. På tross av bra stilpoeng ikke det resultatet Katja hadde håpet på. Vi får ta med oss den fine førsteplassen og jobbe videre.

15. april 2010
Dressurtime på Brevik
Dressurtimen på «hjemmebanen» gikk flott. Etter oppvarming var det forberedelser til piaffe som stod på programmet. Piaffen sitter definitivt ikke ennå, men ett sted må man jo begynne! Deretter var det galloppskifter, og de blir bedre og bedre. Katja må stole på seg selv og ikke kikke ned for å se om galloppen stemmer. Sitter hun riktig blir tyngdepunktet også riktig og Tanja bytter!

14. april 2010
Sprangtime på Mossemarka
Siste finpuss før stevnet den 17. april er unnagjort. Stian (og vi) var fornøyd med ekvipasjens kotroll av tempoet. Kanskje ikke 100%, men helt klart mye bedre når det blir fokusert på!

8. april 2010
Dressurtime på Mossemarka
En fantastisk time på utebanen i lett regn. …og nå satt den! Galoppbyttene altså! Ekvipasjen har slitt med dette, men i dag var det ett eller annet som løsnet! Flott! …og så de sjenkelvikningene da! Fantastiske og for noen bytter! WOW!

7. april 2010
Sprangtime på Mossemarka
Ny sprangtime for Stian. Tanja synes helt klart det er gøy å hoppe. Så snart hun ser et hinder spisser hun ørene og drar på. Noen ganger litt for mye, men da er det Katjas oppgave å styre farten. Katja har lyst til å hoppe høyere, men etter et lengre opphold er det greit med en gradvis tilvenning til større høyder igjen.

5. april 2010
Dressurtime på Mossemarka
Nok en fin time. Både Tanja og Katja fikk kjørt seg og trente bl.a. galoppombytter til den store gullmedalje. Definitivt ikke lett, men den som gir seg har tapt! Tanja går bedre og bedre og ‘tullingen’ hun har drevet litt med er nå nesten helt borte. Ett eller annet fungerer og Tanja setter muskler der hun skal; lår og nakke.

2. april 2010
Dressurtime på Mossemarka
Er det den samme ekvipasjen vi ser?? Joda, det er Katja og Tanja, men det har jo skjedd en formidabel utvikling for både hest og rytter, de er nesten ikke til å kjenne igjen. Tanja går ganske så stabilt på tøylen i alle tre gangarter og Katja får til det aller meste. Litt vanskelig meg galloppbytter, men bare vent! Vi gleder oss til mandag og ny trening!

1. april 2010
Dressurtime på Mossemarka
En fantastisk time! Ekvipasjen har hatt en formidabel fremgang! Jeg ser jo slevsagt ikke med helt objektivt blikk på dette, men jeg synes da virkelig Tanja har forbedret seg betydelig bare på disse tre timene. Utrolig moro å se på og så fortsetter vi med enda en time i morgen!

31. mars 2010
Sprangtime på Mossemarka
Første sprangtime etter «behandlingsavbruddet». Sprangtimen gikk helt greit den og Tanja fikk lov til å slippe de høyeste hinderne siden det er såpass lenge siden hun har hoppet. Et par stopp ble det, men Katja må vise hvem som er sjefen slik at Tanja hopper.

30. mars 2010
Dressurtime på Mossemarka
Lærerik dressurtime både for ponni, rytter og foreldre. Vi ser mye framgang og får tips om ting som må trenes mer på; myk i hånda, kraft bakfra, rette bein, blikket fram og detta blir bra!

29. mars 2010
Dressurtime på Mossemarka
En spennende dressurtime på Mossemarka. Både hest og rytter fikk virkelig kjørt seg – på en veldig positiv måte. Ekvipasjen gikk det beste jeg har sett den gjøre noen gang!

24. mars 2010
Sprangtime på Mossemarka
Katja hadde sprangtime på Mossemarka, nok en gang med en for tilfelle lånt ponni,Jollypop. Det gikk faktisk veldig bra og Katja ble forespurt om hun ville være med på et lag i Norgesserien. … Vi får se da… 😉

23. mars 2010
Dressurtrening i Våler
I dag gikk Tanja som ei klokke igjen… en stund. Første del av timen var det ikke noe problem og Tanja så ut som sitt gamle jeg igjen… en stund Plutselig begynte hun å trippe å tulle igjen, og det var nesten som å skru på en knapp. Etter en tid trodde jeg at det kunne være tunga som hadde havnet over bittet, men da vi så etter var den på plass under … men … Etter å ha øvet noe på spansk skritt, begynte hun å jobbe voldsomt med bittet igjen. Da viste det seg at tungen lå på oversiden. Før jeg rakk å gjøre noe med dette hadde Tanja fått tungen under igjen. Var det dette som hadde skjedd under timen også? Det skulle ikke forundre meg siden det skjedde så … kontant.

18. mars 2010
Dressurtrening i Våler
Første dressurtime etter 2xkiropraktor, nytt bitt og saltilpasing. En rolig økt hvor vi prøvde oss litt fram og det gikk over all forventning. OK, Tanja ble ikke utsatt for det store presset, men definitivt framgang siden sist!

17. mars 2010
Sprangtime på Mossemarka
Katja hadde sprangtime på Mossemarka med en for tilfelle lånt ponni, Jollypop. En helt grei gjennomkjøring, men Katja savner Tanja!

12. mars 2010
Noen flere rolige dager
To kiropraktorbesøk og tannsjekk har avslårt et par låsninger og et høyst nødvendig bittskifte. Ting som vi er helt sikre på skal hjelpe Tanja tilbake til sit gamle jeg. Nå følger en rolig helg og så kan vi begynne med lett trening igjen.

10. mars 2010
Sprangtime på Mossemarka
Katja hadde sprangtime på Mossemarka med en for tilfelle lånt ponni, Jollypop. Kanskje ikke Katjas definitive førstevalg, men greit med en gjenomkjøring tross alt.

05. mars 2010
Rolige dager
Tanja har hatt besøk av salmaker som har justert salen noe. Vi skal også la kiropraktor’n ta en titt på henne dan hun fortsatt viser tegn til at noe ikke er helt iorden. Inntil vi har funnet ut av dette har Tanja noen rolige dager i stallen.

28. februar 2010
Dressurstevne i Askim
Det er vel ikke helt bestemt ennå, men ekvipasjen ‘sikler’ på dette stevnet den siste dagen i februar.
Nei, det blir nok ikke noen dressurdebut denne helgen. Men kanskje en gang i mars?

25. februar 2010
Dressurtrening i Våler
Ny dressurtime i Våler. Tanja viser tegn på at noe ikke er helt i orden. Hun stoppper og bukker fra tid til annen og vi mistenker at det kan være salen som ikke sitter som et skudd lenger. Heldigvis kommer det en salmaker til gårds på onsdag (3. mars). Vi satser på at hun kan finne nærmere ut av det.

21. februar 2010
Dressurtrening i Våler
Ny dressurtime. I dag fikk Tanja virkelig kjørt seg da Henriethe red henne. Tanja var ikke helt med i begynnelsen og viste tydelige tegn på at hun ikke var helt enig i at lærer’n skulle være sjefen, men etterhvert gikk det bra. Når Katja overtok ville Tanja være sjef igjen og hoppet, spratt og bukket litt igjen. Mot slutten av timen gikk hun derimot fint i form. Så får vi se hva neste time vil by på.

18. februar 2010
Dressurtrening i Våler
Nok en fin dressurtime i de kalde Vålerskogene. Heldigvis i ridehus!

15. februar 2010
Dressurtrening i Våler
Nok en knallfin time! Ekvipasjen får til mer og mer og i dag var sjenkelvikninger, versader og traverser en del av programmet. Ganske saftige kontragallopp sekvenser også, og det funket etterhvert veldig bra. Tanja har også etter tre ganger forstått hva spansk skritt er, og viser gode tendenser til at det etter hvert skal kunne sitte.

13. februar 2010
D-stevne på Mossemarka
Da er stevnet unnagjort og det gikk nok ikke helt som forventet. En tredje plass i LC var forsåvidt greit nok, men Katja var ikke fornøyd. Det var hun heller ikke med 12. plass – èn stopp og to tidsfeil – i LB. Men slik er det med hest. Det er ikke bare rytteren som skal ha dagen. Til Katjas unnskyldning skal det sies at Tanja nok ikke var helt seg selv. Hun virket småsur og ikke helt i sitt vanlige humør.

11. februar 2010
Dressurtrening i Våler
Nok en fin dressurtime. Flere sjenkelvikninger og versadekombinasjoner kombinert med kontragallopp og 10 meters volter. Dette blir bra!

10. februar 2010
Sprangtime på Mossemarka
Sprangtimen gikk greit. Tanja var sprek etter å hatt noen ekstra fridager siden Katja har vært syk. Tanja var litt vanskelig å holde igjen i begynnelsen av timen, men det ble litt bedre etter hvert.

04. februar 2010
Dressurtrening i Våler
Ny time med dressur- og bakkearbeid i Våler.
Timen gikk aldeles strålende med flotte sjenkelvikninger og versader i både trav og galopp! Katja var kjempefornøyd! Vi har til og med begynt med små øvelser som skal lede fram til piaff og spansk skritt!

03. februar 2010
Sprangtrening på Mossemarka
Katja fokuserte på å sitte med bøy i albuene og tilbake med overkroppen. Med full fokus på dette gikk timen bra og når Katja i tillegg ga godt med skjenkel gikk Tanja fint.

30.-31. januar 2010
Kick Of 2010
Sprangtrening med Lars Rasmussen på Mossemarka.
Mye nyttig læring her, ikke minst at pessoabitt nok ikke er optimalt for Tanja 😉 Katja fikk også beskjed om å løfte hendene noe for lettere å ha kontroll.
Bilder i Galleriet nå!

27. januar 2010
Sprangtime på Mossemarka
Helt grei sprangtime, men i dag var Tanja vanskelig å holde tilbake. Katja må også være flinkere til å bøye i albuene og sitte godt tilbake og ikke slippe opp for tidlig foran hinderne.

26. januar 2010
Dressurtime i Våler
Fin time og ekvipasjen imponerte med flotte versader!

23. januar 2010
D-stevne på Mossemarka
Full klaff på årets første stevne. Første plass i LC og fjerde plass i LB!

20. januar 2010
Sprangtrening på Mossemarka
Første trening etter et kort skadeopphold for Tanja. Timen gikk fint og Katja var veldig fornøyd.

Heimer Cupen 2010
Her er en kjapp oversikt over Heimer Cup’en 2010

17. april – Fredrikstad
1. mai – Sarpsborg
29. mai – Askim
12. juni – Halden
19. juni – Moss
26. juni – Finale i Sarpsborg

ta kontakt

Legg inn navn, e-postadresse og din henvendelse. Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan!

Personvern

Equus AERIALIS benytter seg av informasjonskapsler (cookies).
For å lese mer om bruken av disse samt hvordan fjerne eller blokkere, les vår policy ang. informasjonskapsler.

Vi jobber med å oppdatere vår side om personvern slik at alt er i henhold til det nye datadirektivet, GDPR. Kort oppsummert kan vi si at vi i tillegg til cookies, ikke samler inn andre data enn de du eventuelt legger inn i et kontaktskjema. Dette for å kunne komme tilbake til  deg ifm. henvendelsen din.