Vinterstille

Da var vi klare
Klare for en lett vinterøkt

Det er ikke akkurat hæla i taket og tenna i tapeten for tiden. Nei,januar er vanligvis ganske så rolig på hestefronten. Det er lavsesong og vinterstille i stallen!

Men selv om det er lavsesong betyr ikke det at vi tar fri. Neida, Det er vel kun på stevnefronten det er stille. OK, kanskje litt roliger på treningsfronten også, men litt etter litt drar det seg i gang igjen her også. 

Det er viktig med en slik rolig periode rundt jule- og nyttårstider. Det går som oftest slag i slag i større deler avåret, men nå er det tid for det årlige hovedvedlikeholdet for hestene. En tur innom veterinæren for en aldri så liten sjekk, gjerne også med en kortere behandlingsperiode, for det hender jo at man må foreta et aldri så lite «oljeskift» eller to. Dette er tidspunktet å gjøre det på!

Dette er også tiden for å planlegge den nye sesongen som står for døren. Med tre hester på stallen er det litt å tenke på her også. Hestene er på ulike nivåer i karrieren og det betyr at de må vinkles ulikt inn mot sesongen som starter om litt. Det betyr noen timer i tenke- og planleggingsboksen utover. Vi er kommet et greit stykke på vei og vi har vel snart plan A klar for alle tre. Men av erfaring vet vi også at vi må ha noen tanker rundt plan B og C også! 😉

Stille og rolig altså og det går litt tid mellom hver oppdatering av Equus AERIALIS, men følg gjerne med på vår Facebook-side for hyppige små drypp fra hverdagen!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest