Vilhelmsborg!

Vilhelmsborg
Vilhelmsborg

Som avslørt på Equus AERIALIS’ Facebookside for noen dager siden blir det Danmarkstur på Katja og Broad Way i desember!  Nærmere bestemt til finalen i Baltic Cup som går av stabelen under julestevnet i Vilhelmsborg 5.-8. desember.

Ja, dette blir Katjas julepresang i år og siden OBAS-finalen glapp med minste mulige margin – hun ble den første rytteren som ikke kom med – blir dette et ganske så spenstig plaster på såret.

Planen er å laste bilen med ponni og stash på onsdag morgen for så å sette kursen sydover mot Göteborg. Der venter en aldri så liten fergetur over til Frederikshavn i Danmark. Siste etappe blir tilbakelagt på danske motorveier og utpå kvelden en gang håper vi å være installert med alt og alle.

Selve konkurransene skjer på fredag, lørdag og søndag. Det viktigste som skjer på torsdag er vet sjekken. Den gikk uten problemer i Grenland så vi satser på det samme i DK.

Vi har fått høre at julestevnet på Vilhelmsborg er veldig bra. Danskene kan å skape hyggelig atmosfære og vi håper på mye moro. Resulter har vi ikke tenkt så mye på enda. Det viktigste er uansett opplevelsen og erfaringen. For én ting er helt sikkert; i sprangridning er nettopp erfaring utrolig viktig og erfaring får du kun ved å reise ut å starte. Derfor håper vi at opplevelsene på Vilhelmsborg vil gi oss et godt grunnlag for og en skikkelig boost foran den siste ponnisesongen 2014!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest