Carla er i gang

I fin galopp!
I fin galopp!

Som hvertfall den observante leser har fått med seg, var vi og hentet en hest til stallen i helgen. Belle Carla H, eller bare Carla sånn til daglig skal være hos oss en stund framover og så får vi se om vi får henne opp til et greit nivå før hun skal selges. Carla er på lån altså, og nå har vi kommet i gang.

De første dagene brukte vi til å bli litt bedre kjent med henne. Hun sto barfot på beite så Katja tok det veldig forsiktig på ridefronten fram til i dag hvor hun ble skodd. Carla altså!

Greit over travbommene
Greit over travbommene

Men i dag fikk hun sin første ordentlige økt ridehuset og etter å ha varmet opp la vi både travbommer og galoppbommer på bakken. Det fungerte helt greit. De første gangene på travbommene kikket Carla litt på dem og mistet litt av både rytmen og tempoet, men med litt mer bein og et par ganger til gikk det bra. Carla skjønte «greia» og etter en skrittepause var det dags for galppbommene.

Til slutt over galoppbommene
Til slutt over galoppbommene

De lå med 15,5 meters mellomrom og det betyr vanligvis fire normale steg. De par, tre første gangene ble fire til fem, men med litt mere bein nok en gang gikk det helt greit på fire, både på høyre og venstre hånd.

En fin økt på en positiv hest. Litt bedre kondis nå så blir det snart sprangtrening også!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest