Vellykket stevnehelg!

Carla og Katja i aksjon!
Carla og Katja i aksjon!

Joda, det ble en vellykket stevnehelg i Fredrikstad. Først med Carla på lørdag og Pop-Corn på søndag.

Det er alltid spennende med det første utestevnet. Da er det alltid noe ekstra å kikke på og ikke alltid like enkelt å holde fokus. Men begge hestene hadde heldigvis gjennomført noen utetreninger allerede og stilte dermed en smule forberedt på utelivet.

Forberedelsene hadde gjort nytten sin de, for hestene tok utestevnet med storm. Kanskje spesielt Carla som fikk en særdeles vindfull lørdag hvor alle tygget sand og spyttet støv. Hun brydde seg ikke om været og Katja styrte henne gjennom to flotte runder. Andre plass og rød sløyfe ble det også i den ene av klassene. Bra jobba!

Søndag og Pop | Foto: Bjørn Hammerseth
Søndag og Pop | Foto: Bjørn Hammerseth

På søndag hadde vinden løyet en god del. Sola skinte også, så ingen værmessige utfordringer å håndtere altså. Søndag var det Pop-Corns tur og han leverte han også. Litt småseig i første runden, men med større «gasspedal» i andre runde hjalp.

Feilfritt i begge rundene og han fikk en finfin fjerde plass i en meget tett felt. Kun et drøyt sekund skilte de fire første ekvipasjene. …og det var egentlig en positiv overraskelse siden Katja syntes verken hun hadde ridd fort eller gått for spesielt tidsbesparende rideveier.

Kort oppsummert var alle enige om at det hadde vært et fint stevne med mange positive erfaringer.

Neste stevne er enten på Skedsmo den 7. mai eller Tomter den 14. …eller kanskje begge to! ☺

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest