Ut på tur

Det ser ikke bratt ut, men det *er* det!
Det ser ikke bratt ut, men det *er* det!

En stor fordel med stallen på Eidet er alle turstiene i området. De begynner faktisk rett ut fra stallen. Katja har utforsket noen av mulighetene med Bagatell, men nå var det Pop-Corns tur… bokstavelig talt.

Katja har aldri vært ordentlig på tur med ham før så jeg ble med bare sånn for sikkerhets skyld. 

Full sommer var det og varmt, veldig varmt i lufta. Vi valgte likevel langermet for ryktene om kjempemygg lå i lufta og så la vi i vei.

Det første vi gjorde var å brekke opp en sti rett bak stallen. …og her gikk det oppover for å si det mildt. Både Pop-Corn og jeg pustet og peste og svettet oppover etterhvert som bakken sakte, men sikkert ble forsert. Det tok sin tid for det var langt til toppen.

Pop-Corn lukter på blomstene
Pop-Corn lukter på blomstene

Pop-Corn var grei, han. Han ble god og varm både utapå og inni og det så ut som om han trivdes der han gikk og klippet med ørene og fulgte med hvor han satt ned beina.

Til slutt kom vi opp og kunne velge å vrake blant et mylder av stier. Det var greit at Katja hadde vært her før for å si det sånn. Her var det stier i alt fra tett skog til åpne landskap og akkurat passe småkupert. …og så lenge jeg stort sett gikk foran var Pop-Corn meget fornøyd med tilværelsen.

Vi ruslet vel rundt i en snau time tenker jeg før vi tok fatt på nedstigningen. Heldigvis litt snillere enn den veien vi hadde tatt opp.

Ett eller annet sted i skauen
Ett eller annet sted i skauen

…og dette skal vi helt klart gjøre mere! Tur er balsam for både hestekropp og hestesjel, bygger muskler og ikke minst får hestene bruke hodet på heeelt andre ting enn å løpe rundt på en bane.

Tror det er ganske greit for menneskekroppen også!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest