Tony Andre Hansen, dag 2

image

Da var det nok en gang opp om morran for å være klare til ny time med Tony Andre Hansen på Kubberød gård.

…og timen begynte men ny justering av sits. Når alle satt godt i salen var det klart for mer bomarbeid og fokus på detaljene. Katja sliter med å få Solo i form og Tony tok henne for seg og jobbet litt med dette. Tony satt seg også opp på Solo og red gjennom henne og viste at Solo kan når rytteren kan. På veien fikk Katja med seg flere nyttige tips og ting å trene med på egen hånd.

Deretter gikk timen over til mere hopping.  En stuss-serie hvor kontroll, balanse og gode rideveier var tema. Så vidt jeg kunne se gikk det bedre for ekvipasjen nå enn igår.

Til slutt satt Tony sammen en liten bane bestående av stuss-serien, bommer og en tre, fire enkelthindre. Ikke høye hopp, men nok en gang fokus på kontroll, balanse, korrekte rideveier, tempoendringer og det å avslutte riktig.

Den første runden gikk greit,  et par steder hvor rideveiene kunne vært bedre. Den andre runden satt som et skudd og fikk karakteren «perfekt Katja!»

…og så vidt jeg kunne se gjennom kameralinsa var det en veldig bra gjennomføring.

Dagen ble avsluttet med en deilig skrittetur ut til Alby Ponnistall hvor vi lastet Solo på bilen og kjørte tilbake til stallen på Brevik igjen.

 

Postet med WordPress for Android.

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest