Til utlandet igjen

Räkanhoppet 2015
Räkanhoppet 2016

Jepp, etter en aldri så liten sommerpause med dertil hørende gjennomgang og justering av veterinær nærmer det seg stevnestart igjen. …og neste stevne foregår nettopp som overskriften indikerer, i utlandet.

Vi skal heldigvis ikke så langt avgårde. Bare rett over grensen. For i år som i fjor har vi meldt oss på Räkanhoppet i Strömstad. Et stevne som går over hele fem dager hvorav vår ekvipasje skal i ilden fredag 22., lørdag 23. og søndag 24. juli.

Fra Räkanhoppet 2015
Fra Räkanhoppet 2015

Tilsvarende stevne i fjor var en veldig positiv opplevelse og med carneet i orden var ekvipasjen påmeldt fem minutter etter at påmeldingen var åpnet. I fjor ble det fort fullt og kloke av skade var vi raskt ute for å sikre start i de ønskede klassene. Det fikk vi til denne gangen og Katja og Baggis skal prøve seg på den såkalte Räkan Cupen som går over tre dager i høydene 120, 130 og 130. Samtidig er dette en glimrende anledning til å sikre kvalifikasjon til junior NM i november.

Nytt fortelt! (illustrasjonsbilde)
Nytt fortelt! (illustrasjonsbilde)

Nå gjenstår bare å finjustere formen på hest og rytter inn mot neste helg og en aldri så liten oppgradering av HQ har også blitt utført; nytt fortelt til campingvogna! Må jo bare bli bra! 🎪

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest