Taktikken

image
Stevneklare

Egentlig var det fjorårets store mål; å delta i OBAS-Cup’en, men av flere årsaker gikk ikke alt etter planen og vi fikk ikke med oss noen slike stevner.

Blant annet på grunn av dette gjorde vi noen grep som vi håpet kunne bety at vi fikk starte i år istedet, og slik det ser ut nå torsdag kveld før L-stevnet på Kongsvinger tyder det på at det har vi klart og alt er i rute.

Begge ponniene funker og er i god form. Katja er også i flytsonen så det meste skulle nå være klart. Til og med campingvogna er hektet på bilen så det meste er nå på plass.

Og vi har taktikken klar. Målet er å kvalifisere til finalen på søndag med minst én av ponniene. Det betyr kort og godt å ri feilfritt. Begge ponniene har definitivt høyden (110cm) inne, men Katja må ri også. Det gjør seg ikke selv.

Ut fra resultatene er Solo stabiliteten selv. Hun har ikke revet en eneste bom i år og bør ha en god mulighet til å kvalen. Ekvipasjen er også godt samridd nå inn på det tredje året. Derfor har vi veldig god tro på denne ekvipasjen.

Broad Way er en helt annen ponni å ri og krever ganske andre ting av sin rytter enn Solo. Det er Ingen tvil om at har høyden meget godt inne han også, men krever at Katja gjør det meste riktig. Gjør hun det går han feilfritt.

Stabilitet er altså stikkordet. Stabile feilfrie runder over tid tror vi er nøkkelen til det største målet, nemlig å kvale til den store finalen under Kingsland Oslo Horse Show i høst. Det er en mulighet. Katja trenger nødvendigvis ikke høye plasseringer hver eneste gang så lenge hun går feilfritt over tid. Da tror vi at nettopp denne stabiliteten kan være det som skal til for å nå det store målet. Det er hvertfall taktikken inntil noe annet er bevist!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest