Super trening!

Sprangtrening på Kubberød
Sprangtrening på Kubberød

I går var det så vidt jeg vet onsdag og det betyr sprangtrening på Kubberød. Begge ponniene er i gang så da blir det en hektisk ettermiddag for både rytter og – ikke minst – støtteapparatet. For første time begynner klokka fire og da er det ikke mye slingringsmonn tidsmessig!

Det gikk fint og presis klokka fire var både Katja og Solo klare!

…og for en time det ble!

Solo gikk som ei klokke og alt satt som det skulle. Stegene, rytmen, timingen, tempo… ja alt! Katja var veldig fornøyd. Både med egen innsats og selvfølgelig med hvordan Solo fungerte og responderte på rytters input. Og for å si det som Esben; dette var en outstanding time!!! Han virket fornøyd han også. 🙂

Så var det Broad Ways tur. Han var definitivt en håndfull og i et ganske sprettent humør og ikke av den lettridde sorten i dag. Men det er tydelig at Katja begynner å dreisen på dette også for på tross av en meget frisk ponni satt stegene som de skulle. Joda, det ble hektisk og litt å jobbe med, men Katja rakk det hun skulle og var klar for neste avstand stort sett når hun måtte. Dette hadde ikke funket for et år siden, så det er helt klart framgang å spore på rytterfronten!

Dette var også den siste treningen før vi drar avårde til Danmark, Vilhelmsborg og Baltic Cup finalen der. Gjett om vi gleder oss!?!!

 

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest