Spennende spranghest til salgs!

[metaslider id=6802]

Da er tiden inne for å selge Belle Carla H, eller bare Carla sånn til daglig.

Først noen fakta

  • Navn: Belle Carla H
  • e. Numero Uno, ee. Bernstein
  • Født: 2006
  • Kjønn: Hoppe
  • Type: KWPN (nederlands varmblods)
  • Høyde: ca 160cm mkh 

Carla kom til Norge fra Danmark i 2012. De første fire årene var hun hovedsaklig en allroundhest etterhvert med noe mer fokus på sprang. I juli i fjor kom hun til oss med tanke på opptrening og etterhvert salg.

Vi startet opptreningen pent og rolig fra grunnen av med fokus på kondisjons- og muskelbyggende bakkearbeid. Etterhvert var tiden inne for sprangtreninger for trener og deretter stevnestarter.

Carla viser god progresjon og med hjelp av trener har hun nå startet opp til 120cm og er klar for å klatre videre oppover i klassene. Potensiale for høyere høyder er noe hun har bevist bl.a. ved å hoppe bane på 125-130cm på trening:

På stevner har hun bevist at hun både er kvikk, meget vendbar og forsiktig. Carla er veldig sparsomt konkurrert i sin tid i Norge så hun har fortsatt framtiden foran seg!

Vi har hovedsaklig fokusert på sprang, men etterhvert har hun vist at hun har potensiale i dressur også. Hun går taktfast og stabilt i alle gangarter og med mer målrettet dressurtrening tror vi det er mye mer å hente innenfor denne grenen.

Carla har kort og greit et stort potensiale med riktig rytter!

Så hvis du er ute etter en liten, kvikk, vendbar og forsiktig hest som også går fint på bakken er Carla helt klart verdt å ta en nærmere titt på!

Ta kontakt – 930 53 101 eller 976 97 869 – for en hyggelig hesteprat.

 

Stilstudie av Carla, 1.10, 1.15 og 1.20 🙂

…og her suser Katja og Carla gjennom tre feilfrie runder og blir kretsmestere for lag 2017!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest