Snart klubbmesterskap

Snart klubbmesterskap
Snart klubbmesterskap

Helgen 5.-6. november arrangerer Moss Rideklubb D-stevne på Mossemarka Hestesenter, og i dette stevnet er også klubbens klubbmesterskap innbakt. Å bli klubbmester er et høyt ønske her i gården, og det er også ett av målene for årets sesong.

Å bli klubbmester er kanskje det vanskeligste målet å oppnå, for her har man bare èn sjanse. Ekvipasjen må ha ‘dagen’ og det er mange om beinet. Klassen for ponni kategori 1 er den definitivt største og mange gode ryttere skal være med. Så i tillegg til at det meste må klaffe, skader det heller ikke å ha en liten porsjon flaks i ryggen.

Uansett blir lørdagen den 5. november en spennende dag. Da braker det løs i det store ridehuset på Mossemarka. Katja og Solo er så klare det går an å bli. Sesongen har gått som planlagt – ja, egentlig litt i overkant – og både ponni og rytter er klare for utfordringen. Med nærmere femti starter i løpet av året har ekvipasjen fått mye matchtrening og blitt samridde. At det stort sett har gått veldig bra bygger opp en god selvtillit og en trygghet i situasjonen. Dette har vi gjort før!

Forberedelsene er gjort og et meste er altså på plass for et godt resultat, men det skal jo ris, og ingenting er avgjort på forhånd. Heldigvis … for det er jo det som gjør det hele så spennende!

Vi krysser fingre for at alt skal gå bra og at andre plassen i fjor kan byttes ut med en første plass i år!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest