Snart Baltic

image
Baltic Cup 2015

Ja, nå er det ikke lenge til det braker løs på Epona i Kristiansand! Der arrangeres nemlig Norges eneste Baltic Cup stevne i år og Katja og Bagatell er klare.

Nå er vi godt i gang med å spisse formen inn mot stevnet. I dag har Baggis hatt en rolig dag etter en flott bakkeøkt i går. Først litt lett klatring i bakken ned og opp til ridehuset for deretter nærmest en SPA-behandling i boksen etterpå. Ja, og vi må ikke glemme en herlig stund i den grønne enga hvor hun støvsugde gressbakken med stor entusiasme. 🙂

Grønt gress!
Grønt gress!

I morgen blir det nok en bakkeøkt. Ser vel ikke bort fra at vi slenger ut noen bommer med passende lengder i mellom for å trene på steg og avstander. En tur i karusellen, eller walkeren blir det nok også tid til.

På tirsdag formiddag kommer hovslager’n og verker høver og setter på nye sko. Litt utpå tidlig-kvelden er det bakkearbeidstime og deretter en tur i dusjen tenker jeg. Det pleier nemlig å være nødvendig etter en slik økt.

Så har vi kommet fram til onsdag og da blir det opp om mårran for en lettere løsgjørende økt før Baggis går på bilen for avreise til Kristiansand. Vi håper å komme avgårde ganske tidlig for det er jo noen kilometer å kjøre. Planen er at både to- og firbeinte skal være installert i boks og campingvogn i løpet av tidlig kveld. For på torsdag braker det løs, først med vet.sjekk og deretter start i 120cm!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest