Sesongstart på Hønefoss

Snart stevnestart på Hønefoss
Snart stevnestart på Hønefoss

Nå er det ganske lenge siden vi var på stevne. Desember er hvile og restitusjonstid for hestene og de tobeinte er også ganske opptatt med ikke-hestelige aktiviteter. Men når kalenderen sakte, men sikkert drar seg utover mot slutten av januar, begynner det å dukke opp interessante stevner i Horse-Pro og vi begynner å gjøre oss klare for stevnestart igjen.

Dermed er årets første start er satt til lørdag førstkommende, den 28. januar altså, og åstedet ligger sånn ca to timers biltur unna. Vi snakker nordover, og litt vestover og da havner vi på Hønefoss.

Dette stevnet er nærmest for en litt … avansert (?) treningsøkt å regne. Her skal det ikke hoppes høyt, bare så smått få tilbake stevnefølelsen igjen. Det er som nevnt ganske lenge siden forrige start, så nå skal vi bare ut å riste av litt rust.

Heste- og rytterlisens er i orden og da gir Horse-Pro anledning til å melde på. Det er gjort og da blir det altså på Hønefoss årets første start kommer!

…og vi oppdaterer som vanlig forholdsvi «live» på Facebook og i etterkant her på bloggen med både tekst, bilder og sikkert en liten videosnutt også. Hverftall hvis det går bra! 🙂

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest