Sånn ja!

Pop-Corn er i gang!
Pop-Corn er i gang!

Ja, da ble det trening! Bil og henger fungerte som en drøm, og Carla som ikke har vært på tur på en god stund ruslet rett inn på transporten. Det er alltid fint!

Pop-Corn var første hest og viste fra første stund at han hadde plenty med energi ombord. Ikke noe problem med framdriften. Litt ufokusert kanskje til å begynne med, men han ble bedre og bedre utover i timen.

Da er Pop-Corns plan tur til Hønefoss og stevne på lørdag.

Så var det Carlas tur. Det var lenge siden forrige sprangtrening så det skal ikke stikkes under en stol at vi var en smule spente. Men det gikk over all forventning! Ok, litt smårusten i hoppteknikken var hun nok, men det ble bare bedre og bedre utover.

...og så var det Carlas tur
…og så var det Carlas tur

En annen aldri så liten overraskelse var framdriften hennes. Hun trakk virkelig mot hinderne og virket veldig fornøyd. Det gikk til tider ordentlig unna, men etterhvert fikk Katja bremset henne noe og da ble det meste mye bedre.

Ikke noe stevne på Carla til helgen. Hun trenger noen flere treninger før vi melder henne. Til uka er det sprangtrening som vanlig på onsdag og weekendtrening på lørdag og søndag. …og SÅ er det stevnestart tenker jeg!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest