Så var det min video!

Jepp, for jeg har også redigert en kjapp video fra Fias aller første stevne!

Som den observante leser kanskje får med seg, har jeg brukt den samme råfilmen som Katja, men redigeringen er noe annerledes.

Redigering, ja… Råfilmen er tatt opp med det nye videokameraet vårt og etter å ha investert i et (mye) kjappere minnekort, ble kvaliteten på filmen slik vi ønsket oss. I tillegg lagrer kameraet filmene i MP4-format og det er lesbart for mobilen. For det er nå på denne jeg gjør de aller fleste videoredigeringer. Jeg har lastet ned app’en Kinemaster – en fantastisk app for nettopp redigering av video – og den gir meg all funksjonalitet jeg trenger … og litt til.

Vel, nok om det. Her er min video!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest

instagram

facebook

foto glimt

Copyright © 2010 - 2019 Equus AERIALIS | Kjører på WordPress og Astra

Utviklet av AERIALIS Web & Media

Til toppen!

ta kontakt

Legg inn navn, e-postadresse og din henvendelse. Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan!

Personvern

Equus AERIALIS benytter seg av informasjonskapsler (cookies).
For å lese mer om bruken av disse samt hvordan fjerne eller blokkere, les vår policy ang. informasjonskapsler.

Vi jobber med å oppdatere vår side om personvern slik at alt er i henhold til det nye datadirektivet, GDPR. Kort oppsummert kan vi si at vi i tillegg til cookies, ikke samler inn andre data enn de du eventuelt legger inn i et kontaktskjema. Dette for å kunne komme tilbake til  deg ifm. henvendelsen din. 

Vi benytter cookies på Equus AERIALIS!

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Jeg aksepterer», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for informasjonskapsler.

Ønsker du derimot ikke å samtykke, klikker du på "Jeg avslår".