Romjulsaktiviteter

Longering av Fia
Katja longerer Fia

Joda, julefreden har så smått inntruffet. Treet – et veldig fint et forøvrig! – står pyntet i stua, de fleste pakkene er klare, huset er dekorert med ymse juleeffekter, Rudolf henger på plass på trappa og snart kommer duften av våt sau til å spre seg i nærområdet. Joda, det blir jul i år også.

I kjeller’n lukter det mer av hest, og selv om det er lavsesong og juleferie blir det langt fra hestefritt i romjula. For dyrene krever sitt. De skal stelles for og pusles med som vanlig, selv om det nok blir langt mellom hardøktene.

Siden hele familien nyter fridagene har vi bestemt oss for å hente Fia hjem for noen døgn. Det er på tide å avslutte treningsperioden for henne og med noen ekstra fridager passer det å gjøre det nå. Ville jo være synd å bare slenge rundt å gjøre ingenting i romjula også.

Liten hest, høye sprang!
Baggis og Katja skal være med på juleshowet

I tillegg arrangerer Noreødegården Ryttersportsenter show i romjula. Den 27. desember er datoen og klokkeslettet er 17.00

Hvis ikke jeg tar helt feil er Katja og Bagatell klare for et aldri så lite innslag. Hva det er sa du? Nei, ta deg en tur da vel og se selv!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest