REN Klubbkveld

På tirsdag var vi på såkalt REN Klubbkveld i regi av Antodoping Norge og Rytterforbundet. Moss Rideklubb var vert og da klokka dro seg mot 19:00 var alle klare.

Temaet var kort fortalt Antidoping og aha-opplevelsene kom på rekke og rad etterhvert som Solveig Sveri fra Antidoping Norge fortalte. Det ble også stilt mange spørsmål fra de engasjerte tilhørerne så det ble en fin dialog.

Etter pausen kom Tony André Hansen innom og fortalte om sine opplevelser og ikke minst hva han har gjort i etterkant av OL i Beijing for ikke å havne i tilsvarende situasjon på nytt. Lærerikt for alle uansett nivå!

Helt til slutt snakket Katinka Mohn fra Norges Rytterforbund om RASK og hvilke holdninger og verdier  Rytterforbundet ønsker at medlemmene skal leve og opptre etter. Viktig å tenke på i hverdagen dette også.

Det var mye å lære og med det faktum at ihvertfall 95% av alle dopingovertredelser skjer på grunn av inkompetanse er det all mulig grunn til å få med seg en REN Klubbkveld og endre rutinene i stallen tilsvarende.

Anbefales på det varmeste!

image

image

image

image

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest