Reiseklar

image
Skinnende rene!

Der bikket klokka midnatt, gitt!

Heldigvis er nå det aller, aller meste pakket og klart for avreise til det store utland i morgen. Da går turen til Vilhelmsborg i Danmark hvor Katja skal avslutte sin ponnitid med Baltic Cup finalen sammen med Broad Way.

Kvelden har blitt tilbragt i stallen hvor Katja og Broad Way kjørte en fin økt i ridehuset mens undertegnede opptrådde som både hindervakt og sjefspakker. Etter endt økt i ridehuset var det klart for Broad Ways spa-behandling hvor han fikk en akkurat passe varm dusj, vasket ig massért med deilig sjampo og nytt, tørt dekken før en bedre middag bestående av høy, kraftfôr og betfiberguffe ventet i boksen.

image
Bobby i "dusjen"

Mens Bobby tørket/spiste gjorde Katja og jeg ferdig og lastet mesteparten av stash’et som skulle ut i bilen. Omsider var alt på plass og det var på tide å si god natt til de firbeinte og tenke på hjemturen.

Tilbake i heimen fortsatte vi å pakke bare avbrutt av et gastronomisk høydepunkt bestående av kyllingvinger. Nothing more, nothing less. Etterhvert anså Katja seg som ferdig og fant veien opp i senga. Jeg holdt ut litt lenger og etter å nøye ha gjennomgått ponnipappaens sjekkliste kunne også jeg si meg tålig fornøyd og med kontroll på det meste. Kanskje rent bortsett fra at stua så ut som en slagmark. Men ta det rolig. Det blir bedre når alt stash’ et lastes ut i bilen i morgen tidlig. 😉

image
Rød dag én, blå dag to og tre.

Så da er det vel på tide å klatre opp i andre, finne senga, krype under dyna for å våkne i morgen tidlig til det aller siste ponnieventyret…

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest