Progresjon!

1. plass i finalen og sammenlagtseier i Mossecupen 2012!
1. plass i finalen og sammenlagtseier i Mossecupen 2012!

Det har nå gått en drøy uke siden vi var med Solo til Drøbak og Per Martens for behandling og både vi og Katja synes vi merker en forbedring. Til nå …og i noen dager til er det skritting som gjelder, men Katja har begynt å jobbe henne og mener at det er lettere enn tidliger. Solo virker også pigg og fornøyd og vil gjerne opp i trav noe vi skal vente med til torsdag i neste uke. Vi tar det som et positivt tegn på at Solo føler seg bedre i kroppen.

En annen ting vi også har lagt merke til er at fyllingene i bakbeina har gått – ja, jeg vil vel si betydelig – tilbake. Det kan være flere ting som er årsaken til dette og vi velger å tro at en av dem er at sirkulasjonen har blitt bedre slik at det ikke hoper seg opp i fyllingene. En annen ting kan være de ukentlige jod-omslagene vi legger på.

Det er nok litt for tidlig å komme med noen bombastiske konklusjoner, men vi synes vi ser mange små tegn på at ting er bedre. Torsdag til uka kan vi begynne å ‘øke farten’ og da vil det nok etterhvert bli mer merkbart hvordan Solo har respondert på behandlingen. Vi krysser fingrene for at oppridningen skal gå etter planen og at vi i løpet av juli er tilbake på sporet igjen!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest