Pop-Corn: Vet.sjekk igjen

For ca tre uker siden var vi på tur til Per Martens for ettersjekk. Da hadde det gått ca tre måneder siden operasjonen og på tide å sjekke status.

En varm sommerdag, som så mange andre i år, og vi satt kursen nordover til Sørumsand og Ekra Gård der Per holder til. Vi hadde lagt inn godt med slakk og var framme i god tid. I overkant av en time før timen 😉 Men det gikk fint, det. Bedre å vente på Ekra enn å stange i rushtrafikken gjennom Oslo.

Hvilken veterinær?
Illustrasjonsbilde … men det kunne vært PC!

Dagens plan var først å sjekke hvorvidt operasjonen hadde vært vellykket for deretter å rydde opp i eventuelt annet smårusk. Per satt i gang og det kunne se ut som om det var en betydlig forbedring rundt torntappene. Det var nå større mellomrom og han mente at operasjonen hadde medført et positivt resultat!

Så var det ut i ridehuset for å longere. Ved forrige korsvei hadde Pop-Corn vært rimelig spesiell i galoppen, kastet mye med hodet og vist tydelige tegn på ubehag. Denne gangen derimot var ting mye bedre. Han gikk greit og de fleste av snygene fra forrige gang var borte. Så litt bøying og ingen utslag på noen av bøyeprøvene. Noe smårusk fant han og behandlet deretter, men han var ganske optimistisk – selvfølgelig uten å love noe som helst – ti lPop-Corns prognose!

Så skulle Pop-Corn ta det helt med ro i noen dager for deretter å longeres og til slutt ris på igjen. Det blir spennende uansett!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest