Pop-Corn: Varme dager

Det er varme dager…. I dag påstås det fra troverdig hold at kvikksølvet skal stige til spenstige +34°C!!!

Mildt i dag!
Mildt i dag!

Det betyr at vi må være forholdsvis forsiktige i vår bruk av hestene. Det er også viktig at de får i seg nok både drikke, salter og mineraler.

Planen for i dag er derfor at de kommer ut på morgenen og så tar vi de inn litt utpå formiddagen da varmen begynner å bli intens. Så får de heller stå inne hvor temperaturen er levelig utover dagen og så får vi se om det blir «kaldt» nok utpå kvelden en gang til å ta de ut igjen.

I går longerte Katja Pop-corn bare en kort økt på grunn av varmen. Vi var ganske tidlig i stallen for å gjøre  unna økten mens temperaturen fortsatt var … levelig. Det var godt og varmt så derfor ble økten ganske kort. Men Pop-Corn begynner nå etterhvert å gå veldig bra, både ved longering og når Katja rir ham. Ingen tvil om at både operasjonen og ikke minst opptreningen i etterkant har vært positiv.

Vi har selvsagt fortsatt ingen garanti for noe som helst, men som sagt ser det for tiden positivt ut. Her er noen bilder fra gårsdagens longeringsøkt. Ser jo ikke så galt ut dette!

Varmt og tørt
Varmt og tørt
Vi tar det pent og rolig
Vi tar det pent og rolig
Trav og galopp
Trav og galopp
Fint driv i longeringen
Fint driv i longeringen
Snart ferdig nå
Snart ferdig nå
Klar for dusjen
Klar for dusjen

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest