Pop-Corn: Våren 2018

Pop-Corn slapper av i paddocken
Pop-Corn slapper av i paddocken

Det er en god stund siden jeg skrev noe om Pop-Corn her på Equus AERIALIS. Ja, for å være ærlig har jeg i tiden Katja bodde i Halden ikke skrevet så mye i det hele tatt, men nå er det defnitivt på tide med en oppdatering for Pop-Corns tilstand.

For Pop-Corn sto oppstallet på Noreødegården ut april. I løpet av den måneden bedrev Brita og undertegnede rimelig aktiv rehabilitering. To ganger om dagen var vi i aksjon med både leiing og longering. Vi fikk hjelp av Gina på Noreødegården med de første longeringsrundene og så overtok vi etterhvert selv. Equiband var selvsagt en viktig ingrediens i rehabiliteringen og opptreningen av Pop-Corn.

Katja Longerer Pop-Corn
Katja Longerer Pop-Corn

Noe må ha virket, for etter tidligere å ha vært en håndfull under longering – og det var han også de par første gangene – falt ting mer på plass og Pop-corn slappet etterhver mer av og lot seg longere. Ikke mere hopp og sprett og tjo og hei, ikke lenger skjening i volten, ikke lenger kom han inn i volten heller. Han gikk faktisk ganske fint.

Etter hver økt på banen fortsatte vi opptreningen i boksen. Her skulle det stretches! Da kommer gulrøtter godt med da Poppis er ganske lett å matmotivere! 😉

Han ble strukket sideveis både til høyre og venstre og nedover og oppover. Alt for at han ikke skulle «stivne» etter operasjonen. Uansett så er slik stretching bare en fordel, og kjempeviktig for en hest i Pop-Corns tilstand.

Den siste helgen i april flyttet Pop-Corn også til Halden hvor Katja overtok ansvaret for treningen hans. Hun longerte ham også med Equiband og snart gikk han som en konge utenden lette innspenningen foran også. …og helt etter boka i henhold til Equibodybalance-filosofien, sakte for å jobbe med balanse og muskler.

So far so good!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest