Pop-Corn: Katja rir!

Galopp!
Galopp!

Så var den store dagen kommet. Pop-Corn skulle i ilden med Katja på ryggen!

For ca tre uker etter etterkontrollen hos vet. Per Martens skulle alt være klart. Det var bare å krysse fingrene, sale på og sette i gang.

I tiden siden etterkontrollen fikk PC sin foreskrevne hvile for deretter å bli pent og pyntelig satt i gang igjen med longering. Viktig å ha vekt på framdrift, så Katja har jobbet med det og fått bra respons fra hesten.

Ser slettes ikke så galt ut
Ser slettes ikke så galt ut

Men nå var det under rytter altså og veldig spennende for alle impliserte. Ikke minst siden PC ikke var så veldig happy forrige gang Katja prøvde i Halden. På med utstyret og Equiband for først skulle han varmes opp med longering, på tross av rund tretti pluss på gradestokken! 😉

Longeringa gikk greit, den og Pop-Corn både skrittet, travet og galopperte på begge hender. Så var det klart. Jeg hjalp Katja opp i salen og de begynte å skrittte. Det så helt greit ut.

Hva med traven da? Ville det gå bra også? Hva med når Katja la på sjenkel? Ville han protestere? Bare ên måte å finne ut det på. Sett i gang!

Først så det ut som om han kom til å protestere. Litt stiv og urytmisk, men så kom det seg og han travet greit. Gikk noen volter på den ene hånda og så noen på den andre. Fortsatt greit.

Men så var det på tide å fatte galopp. Det har ikke vært noen suksess det siste halve året. PC virket litt usikker, han fattet galopp, men det var ganske stakkato ispedd med flere små bukkesprang. Katja la på litt sjenkel og snart virket det som om Pop-Corn kjente etter og at det faktisk kjentes greit ut. Han slappet mer og mer av og galoppen ble snart mye bedre!

Tilsvarende på den andre hånda. Litt stakkato og noen små bukkesprang i starten her også, men så falt det mer på plass igjen.

Vi ga oss etter en fem, seks fine volter og mens alt var positivt.

Vi skal ikke selge noen skinn før en hel bråte bjørner er skutt, men dette var hvertfall positivt og i overkant av hva vi så for oss.

Vi krysser fingrene for tiden framover!

 

 

 

 

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest