Pop Corn: Den første dagen

Dag 2 – 23.03.2018

Aller først måtte skoen på igjen og hovslager’n var i stallen sånn rundt ni på mårran. Brita hadde fri og tok første stalløkt for allerede nå er vi i gang med rehabiliteringen. Ikke så mye hopp og sprett til å begynne med, men 2 x 30 minutter leiing hver dag må det være.

Etter at skoa var på igjen tok Brita Pop-Corn med seg ut i ridehuset og startet på den halvtimeslange leieøkta. PC kan være litt masete å leie på og i den siste tiden har han også hatt en smule overskuddsenergi han gjerne skulle ha hatt ut. Det har ikke vært like enkelt å leie ham.

I dag derimot var det greit. Eller… Jo, litt masing ble det, men ellers var han grei. Langet ut gjorde han også, noe som ikke har vært hans varemerke på en stund. Vi tar det som et positivt tegn.

Så var det fram med gulrotposen for en runde med stretching. Sideveis, nedover og oppover selv om oppover kan være litt vrient for små koner med høye hester. Strechingen gikk greit den også og så var det ut i paddocken.

Ny-operert Pop-Corn
Ny-operert Pop-Corn

Kvelden kom og det var dags for dagens andre 30 minutters økt for PC. Denne gangen var det Katja som gikk med ham og hun mente å merke en mer positiv hest. Kan jo selvsagt være ønsketenkning, men det virker som om PC er litt mer happy med tingenes tilstand. De tretti minuttene gikk i en fei og så var det nattakos til både Pop-Corn og Bagatell. Helgen kan begynne!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest