Plan C

Katja og Solo - MB
Plan C skal bringe oss hit igjen!

Siden Pastel ikke gikk gjennom vet.sjekken denne gang, må vi forkaste plan B også. Da er det greit å ha en Plan C i bakhånd!  🙂

For Per Martens sjekket ikke bare Pastel denne dagen, men Solo også. Det gikk bedre enn vi mentalt hadde forberedt oss på. I følge Per ville Solo – med riktig igangsetting – være klar for vanlig bruk i løpet av en måneds tid. Da snakker vi medio juli! Vi hadde allerede nesten satt strek over denne sesongen, men med disse gode nyhetene fra Per ble det en veldig god dag likevel.

…og hva betyr så dette…?

Jo, blant annet at ett av sesongens store mål – deltakelse på lag-NM – fortsatt er innen rekkevidde!

Vi skal ikke trekke forhastede konklusjoner, men fra og med tidspunktet Per forventet Solo tilbake i normal gjenge igjen er det fortsatt èn måned igjen til NM. Èn måned å jobbe målrettet med å spisse formen inn mot denne konkurransen. Èn måned med fornuftig trening og fornuftig matching.

For vi vet jo at Solo kan. Nå gjelder det bare å velge den rette veien fram mot målet og med vår egen erfaring i bakhodet og med hjelp fra trener og andre ressurspersoner går vi til saken med en positiv innstilling. Dette skal vi klare!

Her er noen stevner vi kan bruke som forberedelser før den store helgen – forhåpentligvis – i august:

  • 20.-22. juli – L-stevne i Drøbak
  • 27.-29. juli . L-stevne i Drøbak
  • 4. august – DI stevne i Larvik
  • 11. august – DI/D-stevne på Fredriksborg

Vi får plukke ut stevner med omhu

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest