På flyttefot

Mossemarka Hestesenter
Mossemarka Hestesenter

I morgen begynner en ny epoke i vårt hesteliv. Etter drøye to år ved Stall Brevik flytter vi til Mossemarka Hestesenter.

Vi har vært i tenkeboksen en stund og pratet oppad stolper og nedad gjerder eller hva det nå heter om vi fortsatt skulle stå på Stall Brevik eller om vi skulle flytte. For som med alt annet er det både fordeler og ulemper med begge valgene og det har definitivt ikke vert en enkel prosess, men nå er altså valget tatt. Vi flytter til Mossemarka.

Her vi vi stå sammen med en hel haug andre medlemmer av Moss Rideklubb, både voksne og barn, hester og ponnier og alle senterets fasiliteter vil stå til vår disposisjon.

Bl.a. finner vi her to store ridehus på 20×80 og 20x60m med flott ridebunn fra Stall Kubberød. I tillegg er det to … snart … flotte utebaner, feltrittsbane, paddocker, beiteområder, vaskespilt, hestesolarium, rideskole, trenere, ja nærmest alt hva man kan begjære til et hesteliv.

At det i tillegg er kortere hjemmefra og medfører (betydelig) mindre kjøring kombinert med at Katja har begynt på ungdomsskolen med dertil hørende mere lekser, nei, hjemmeøving het det visst, utgjorde tungen på vektskålen.

Så i fra og med i morgen kveld etter sprangtreningen vil Solos nye hjem være i en boks på Mossemarka.

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest