På bakken

Flink jente ruller seg i boksen!
Bakkearbeid?!

På bakken legges grunnlaget. På bakken gjør ekvipasjen seg klar til å hoppe. På bakken er der ekvipasjen befinner seg 98% ca av tiden under en sprangkonkurranse. Derfor er det greit å ha kontroll over hesten på bakken!

Så… planen for lørdagen var å sette kurs mot Stall Kubberød for en time bakkearbeid for Esben.

Lørdagen kom og været var upåklagelig. Ikke at det spilte noen rolle egentlig siden timen skulle foregå innendørs, men det er jo alltid greit å se sola. ☀ Bagatell hadde nok vært aller mest fornøyd med å tusle rundt sammen med resten av gjengen i stallen, men hun ble nå med.

Vel framme ville Esben først ta en kikk på henne og vi lastet av, gikk inn i ridehuset og fjernet transportbeskyttelser og dekken. Etter en.liten runde med bøy og tøy var Baggis klar og vi salte på. 

Hjemme igjen
Hjemme igjen

Det hele startet med lett trav i med innlagte volter. Esben instruerte og med små justeringer gikk Baggis bare bedre og bedre. Hodet passe høyt, god bruk av beina, ryggen korrekt, i balanse og avslappet.

Etter hvert var det over i galopp og spenningen steg. Som vanlig for januar hadde Bagatell vært en smule ‘lett i rumpa’, men i dag virket det bedre. Med ytterligere justeringer ble galoppen også riktig så bra. Fin rytme og balanse og rytter og hest ‘snakket’ godt sammen. Bra!

For å gjøre ca en times historie ganske kort ble det en veldig nyttig opplevelse. Et par, tre ting å trene på framover mot onsdag og neste trening fikk ekvipasjen også med seg hjem.

Vi er i gang!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest