Oppfølging

Klar for ny innsats!
Klar for ny innsats!

I dag var det opp om mårran. Vekkerklokka sendte ut sine liflige toner omtrent ved halv seks tiden, og da var det bare å hoppe i klærne og gå ut å dra igang Webasto’n for å få varm motor, isfrie ruter og hyggelig temperatur i kupèen før avreise.

En snau times tid seinere startet bilen og styrte den i retning Mossemarka Hestesenter hvor jeg ble møtt av en halvannen meters snøfonn utenfor stalldøra. Nærmes innbruddsikkert! Heldigvis er det flere dører og jeg fant en som ikke hadde snødd igjen.

Solo ble kledd på, dvs. transportbeskyttere og dertilhørende dekken og så bar det ombord i hestebilen. Det gikk på første forsøk for der inne lå jo frokosten i høyseilet.

Solo spiste seg frem til Ellen S i Spydeberg, mens jeg rattet bil og forsøkte å finne veien i snøkaoset. Det var ikke like lett overalt da en hissig sønnavind laget voksne snødriver opptil flere steder. Men vi kom da fram og idet jeg parkerte bilen utenfor klinikken kom lyset på innendørs. Ingen kø her på morrakvisten hvertfall. Alt var klart for en oppfølging på kiropraktorsiden.

Ellen S chraniosacral teraperte og knakk ivei og hun var veldig fornøyd med hvordan Solo hadde respondert på tidligere behandlinger og ikke minst hvordan hun reagerte under dagens behandling. Ellen fikk nemlig gjort mye og hun kom til på steder hvor Solo ikke har sluppet henne til tidligere. I tillegg var muskeltonusen – til Solo altså – nå en helt annen enn den tidligere har vært. Mye mer avslappet og …. riktig!

Etter tre kvarters tid var det hele over og Solo fikk sine vel fortjente gulrøtter. Nå skal vi ikke tilbake før om to måneder, så dette ser faktisk veldig bra ut!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest