OBAS Light

Full kons!
Full kons!

Det du gjør ofte blir du god til!

…og med det i bakhodet planlegger vi en såkalt OBAS Light i Drøbak kommende helg. Undertegnede er i Liverpool for å se verdens beste fotballag i aksjon – ja, jeg vet de sliter litt om dagen, men for meg er de uansett verdens beste lag – men fruen og Katja er klare for ny stevnehelg. Den første på bortebane i år.

Hvis du har fulgt med i timen har du kanskje fått med deg at Katja har plukket ut OBAS Entreprenør Cup (tidligere Bjerke Eiendom Cup) som et av hovedmålene denne sesongen. Denne cupen går med kvalifiseringer i MB og finaler i MB+5, og som vi har lært på kurs; -) blir vi gode på det vi gjør mye av. Derfor er planen å late som om stevnet i Drøbak er et landsstevne med innlagt cup.

I cupen ser vi for oss å starte LA som en ‘oppvarming’ til kvalifiseringen i MA på lørdag. Dersom ekvipasjen kvalifiserer seg til finalen på søndag blir det da kun start i MB+5. Hvis de ikke kvalifiserer etteranmelder vi oss i en passende klasse utenom cupen.

OBAS Entrepenør Kat. 1 Cup 2012
OBAS Entrepenør Kat. 1 Cup 2012

Det er dette opplegget vi ønsker å simulere i Drøbak. Vi treffer ikke ett hundre prosent, siden det bare er MB og ikke noe +5 på søndag, men det er nærme nok, og gode erfaringer å ta meg seg videre inn mot cupen.

Så mens jeg og Mikkel står på the Kop og synger ‘You’ll Never Walk Alone’ av full hals gjør damene unna stevnet i Drøbak forhåpentligvis med bravur!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest