Ny uke, nye muligheter

Baggis og Katja setter dobbelt-nullen igjen
Baggis og Katja setter dobbelt-nullen igjen

Detta æ’kke no’ hvilehjem akkurat. Helgen er snart inne i sin siste time og første skoledag etter ferien nærmer seg med de berømte stormskrittene. Ikke alle er like begeistret for akkurat det, men det er vel ingen bønn.

På lørdag  startet vår ekvipasje i Drammen og red en veldig bra runde i 120cm. Det ble feilfritt i begge faser, plassering og de første poengene i Felleskjøpet Champion 120 cupen ble hanket inn. I dag ble det en fin økt med løsgjørende øvelser på jordet i finværet.

Bagatell "lades" før trening
En god dose Biolight

I morgen blir det en velfortjent fridag på Baggis. Noen rolige timer i paddock bare avbrudt av en halvtimes tur i karusellen, eller skrittemaskinen om du vil. Ser ikke bort fra en god dose Biolight også utpå kveldinga. Det pleier å funke godt for hestekroppen.

Utover i uka blir det bakketrening for Henriethe på tirsdag, sprangtrening med Esben på onsdag, egentrening på torsdag og fredag før ny stevnehelg igjen om en snau uke. Da skal vi først en tur til Kongsvinger på lørdag. Der er det landsstevne og nye muligheter for å plukke poeng i Felleskjøpet cupen. Vi satser på å holde oss i siget med feilfrie runder og sette én til på Hedemarken.

Helgen avsluttes på Bekkevold i Fredrikstad hvor ekvipasjen skal debutere i 130cm! Det blir garantert spennende. Katja føler seg klar og Baggis har vist god form og vært stabil i 120cm en god stund nå. Derfor mener vi at tiden er moden for bokstavlig talt å høyne lista litt igjen.

Så følg med her på Equus AERIALIS å få med deg ale detaljene!

 

PS
Dette er faktisk artikkel nummer 500 her på site’n! 🙂

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest