Ny jobb, nye muligheter

Velkommen til Gyldermyra 🙂
Velkommen til Gyldermyra 🙂

For en liten stund siden tok vi turen inn i de dype vålerske skoger. På Facebook hadde nemlig Gyldermyra Ridesenter søkt etter instruktører til rideskolen. Tja, hvorfor ikke, så med en rykende fersk jobbsøknad og CV troppet Katja opp en dag i sommerferien.

Det ble intervju med én gang, gitt, og mens Katja ble intervjuet ruslet jeg litt rundt i området. Vel overstått og jeg ble meddelt at det var et par, tre til som skulle til intervju og avgjørelsen ville bli tatt om kort tid.

Noen dager senere fikk Katja en …tja… krisetelefon. Trøbbel på Gyldermyra! Rideleir og omgangssyke var visst ingen gunstig situasjon og spørsmålet var om Katja kunne hive seg rundt og hjelpe til. Joda, hivinga gikk i orden den, så fra tirsdag til fredag i forrige uke tilbragte Katja dagtiden sin som instruktør og sånt på ridesenteret.

Fra utebanen
Fra utebanen

I helgen fikk hun tilbud om jobb og i dag var det premiere … om man da ikke regner inn kriseløsningen i forbindelse med rideleiren. Det gikk helt greit så nå er det kveldsjobbing som instruktør på Gyldermyra et par kvelder i uka som gjelder!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest