Når det sitter

Sprangtrening 08.03.16

Publisert av Equus AERIALIS Onsdag 9. mars 2016

 

Dersom du av og til er innom denne bloggen eller vår Facebookside har du nok skjønt at vi putter inn en god del ressurser i vårt hesteliv. Vi leker ikke butikk liksom. 😉 Om enn ikke 24/7 så blir det ganske mange timer hest i løpet av uka.

Full kons!
Full kons!

Hver eneste dag er det opp i stallen for det daglige stellet og trening. Uansett vær og føreforhold skal hestene ha sitt og det er i detaljene i hverdagen med møysommelig å legge stein på stein man legger grunnlaget for gode resultater på sprangbanen.

Ja, for ikke å glemme den organiserte delen av treninga. Katja rir både bakkearbeid og sprang for trener. Fra februar 2013 begynte hun å ri for Esben Johannesen på Kubberød og den avgjørelsen har vi aldri angret på. Hans filosofi har funket og har gjort Katja til en ganske oppegående rytter. Ikke bare har Katja lært mye, men ponnier og hester også. For vi snakker jo også om å utdanne hestene slik at vi etterhvert har med en ekvipasje å gjøre. Det tar tid, men utrolig spennende når vi ser det virker.

Spot on!
Spot on!

Som på sprangtreningen på tirsdag…. Alle biter falt på plass. Tingene funket. Alt stemte. Rytmen, balansen, stegene. Avstandene satt stort sett perfekt, hesten var myk, smidig og våken. Det var virkelig moro å se på!

Esben var fornøyd også, og ikke bare med Katja, men hele gjengen. Flott ridning og fokus på å gjøre de riktige tingene og å rette opp dersom det var nødvendig.

…og når Esben påstår at dette var den beste treningen Katja og Baggis noengang har hatt er det vel bare å tro på’n da. Tror nemlig han har rett serru!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest