MB uten sporer

Katja har lurt en stund på å ri BW uten sporer. En kjapp analyse av resultatene kan indikere at han faktisk river mindre når Katja legger igjen sporene. Derfor ville Katja gjerne gjøre et aldri så lite eksperiment. Ri MB uten sporer på et D-stevne uten betydnig for cuper el. Stevnet på Kalnes i helgen passet derfor perfekt.

Så derfor befant vi oss altså i Sarpsborg i går, klare for å eksperimentere!

Deilig sommervær og akkurat passe med vind for å holde temperaturen perfekt. Vi ankom i tide til å få med oss Emilie og Piaff sine to starter og så var det vår tur.

image
Oppvarming

Broad Way var litt …. all over the place under oppvarmingen, men det siste spranget satt klokkereint og så var alt klart for stevnets aller siste ekvipasje; Katja og Broad Way.

Med videokameraet i opptaksmodus var jeg klar på sidelinja og så var de i gang. En litt sløv start og to touch’er på de to første hinderne, men så kom rytmen og flyten. Det gikk fint. Bra treff på stegene og stort sett riktig gallopp. …og jeg hørte hvertfall ingen flere touch.

image
Katja fornøyd etter en feilfri MB

Ekvipasjen gikk feilfritt og så vidt jeg kunne se med god margin på alt bortsett fra som nevnt de to første hinderne. Nå skulle det bli spennende å høre fra Katja hvordan det hele hadde føltes.

Katja var fornøyd og mente at hun kjente at BW hadde en bedre svevkurve (?) over hinderne. Det er ikke umulig at det stemte. Feilfritt ble det hvertfall. Vi satser nok uten sporer ved neste korsvei også; Hello Cup i Arendal til helgen.  🙂

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest