Maiplaner

...og de er i gang
Bagatell på stevne i mai

Jeg tok en liten kikk i «hestekalenderen» i dag. Det ser jammen meg ut som det kan bli litt hesteaktivitet i mai også! 😉

For i tillegg til den daglige aktviteten og de ukentlige sprangtreningene for Esben på Kubberød  blir det litt å pusle med på stevnefronten også. Denne helgen er det stevnefri. Da skal vi flytte til Stall Eidet. Men så blir det livat!

Den 7. mai setter vi kursen mot Skedsmo som arrangerer D-stevne med ypperlige høyder for duoen Pop-Corn og Carla. Planen er å begynne med 110cm for deretter å heve bommene 5cm til. Det blir dobbelt ekvipasjedebut i 115 altså, men høyden er definitivt inne for begge hestene. Uansett blir dette spennende.

Godt i gang!
Denne karen skal også ut å starte i mai

Så skriver vi 14. mai og da går turen til Blixland Ridesenter hvor Tomter Rideklubb er vertskap for et nytt D-stevne. Denne søndagen er planen å starte med Bagatell igjen etter oppholdet. Ekvipasjen skal forsøke seg på meter’n og dersom det går bra er det også muligheter for en start i 110.

Carla og Katja i aksjon!
Carla og Katja i aksjon i mai også

Ny helg og nye muligheter. …og denne gang er det stevne på Tune, bare fem minutter unna stallen. Her er planen noe ullen ennå,en dersom Carla ikke er solgt ser vi for oss å starte alle tre hestene i løpet av helgen.

Den siste helgen i mai er det ytterligere muligheter. Både Sarpsborg og Hønefoss frister med stevner!

Men…. vi skal ikke glemme skoleinnspurten oppi det hele. Avsluttende eksamener har førsteprioritet! Uansett skal vi nok få mai til å gå også! 😉

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest