LR-trening, dag 2

 

Lars Rasmussen forklarer
Lars Rasmussen forklarer

Ny dag og nye muligheter. Katja håpet at Solo var mer lik seg selv i dag enn i går hvor hun var veldig sterk. Allerede under oppvarmingen var det mye som tydet på at Solo var enklere å håndtere og om litt kunne også Katja bekrefte nettopp dette. Det var en grei start.

Under oppvarmingen fikk Katja beskjed om å skritte på temmelig små volter og jobbe slik at Solo både ble myk og at Katja ga beskjed om at hun var sjef og hva hun mente. En øvelse som skulle gjøres på begge hender. Etter noen runder på hver hånd så det ut som om Solo skjønte poenget og hun gikk fint.

Etter en liten seanse med bomarbeid var ekvipasjene klare for å hoppe. To og to hoppet en kort åttetallsbane med to lave rekker. Dette for å komme i rytme og balanse og å treffe med stegene. Deretter ble banen utøket med noen flere hindre, bla med en lang rett linje hvor steglengden var i fokus. Katja red litt kort den første gangen og brukte ett steg for mye mellom hvert hinder. Neste forsøk gikk bedre. Mere fram og da satt det.

Til slutt ble banen ytterligere utvidet med en brutt linje. Her også trengte Katja et par forsøk på å treffe med riktig antall steg, men når hun bestemte seg for å ri frem traff ekvipasjen klokkerent! Økten ble avsluttet med en oppsummering av Lars og hva som er viktig å fokusere på framover.

Alt i alt to fine treningstimer med mye å ta med seg videre.

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest