LR-trening, dag 1

 

Kanskje ikke fulltreff, men... ;-)
Kanskje ikke fulltreff, men... 😉

Da var vi klare for dag 1 av treningene med Lars Rasmussen. Solo stilte nyklippet og fin og på tross av et problem med en ødelagt glidelås i sikkerhetsvesten, klarte vi å hoste opp en vest til og la hvilepulsen roe seg litt.

Vi var som sagt klare og det var Lars også, og han dro igang timen med rolig trav og deretter gallopp med innlagte vilter for å få ponniene myke. Det var ikke vanskelig å se at Solo var veldig pigg og Katja hadde hendene fulle med å holde henne. Så fikk hun noen råd fra Lars, og det bedret seg, men fortsatt var det full kons og hard jobbing.

Etter hvert var galloppbommene på plass og fokus på fartskontroll og riktige steg på rette linjer. Solo ga flatt jern og var sterk, men etterhvert som Katja jobbet riktig så det bedre ut. Det ble mer en ekvipasje ut av det.

TImen ble avsluttet med gymnastikkhopping på buet spor i en slags åttetallsbane. Nok en gang måtte Katja virkelig jobbe for å ta kontrollen og etter veiledning fra Lars begynte det å se ganske bra ut. Helt mot slutten var det veldig bra. Katja hadde kontroll, traff på stegene og rullet godt i galloppen.

Etter timen kunne Katja bekrefte at, ja, Solo var veldig sterk og at hun sånn sett ikke var helt fornøyd, men med timen som helhet og med Lars var hun veldig fornøyd. 🙂

Vi satser på at på timen i morgen er Solo mer kontrollerbar fra starten av. Noe som slett ikke er umulig da hun nå har gått en dag og ikke er heeeelt nyklipt hvertfall.

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest