L-stevne på Kongsvinger

Fint driv!
Fint driv!

I dag skal Piaff’en starte sitt første Landsstevne!

Vi er nemlig straks klare for avreise til Kongsvinger hvor Katja og Piaff skal starte LB – 90cm altå – og dette blir etter all sannsynlighet det siste stevnet for denne ekvipasjen. På onsdag neste uke skal vi nemlig ha vet.sjekk på Dambækgårds Pastel, og dersom denne ikke viser noen anmerkninger, blir det ny ponni her i gården.

Men det er til uka, L-stevnet er idag og vi satser på å kjøre jevnlige oppdateringer på nettet etterhvert som dagen skrider frem

Så FØLG MED!

08:20
Den første kaffekoppen er innabords, termosen er fyllt opp og stua full av hesteutstyr. Ser ut som vanlig før-stevne-kaos!

11:02
Ett eller annet sted i nærheten av Kløfta, helt i rute.
Sola skinner og foreløpig er det en fin vårdag. 🙂

12:40
Vel framme på Kongsvinger. Sjekket inn og alt i rute. Sola skinner og været er med oss.

14:02
Piaff har salen på og Katja har på seg stevnetøyet.

14:14
Piaff er klar!
image

15:08
Katja har gått banen. Snart oppvarming.

16:06
Fin runde i LB. Traff litt feil i en kombinasjon, men kom seg gjennom. Mistet litt av flyten og traff ikke helt rent på siste hinder og tok en bom.
Ingen sure miner av den grunn og nå er vi etteranmeldt i LA. 😉

18:01
Da er vi ferdige med det sportslige for i dag. Det ble to stopp i LA, men de hinderne Piaff’en hoppet gikk veldig bra. Katja var fornøyd likevel. Piaff er jo faktisk ikke fylt fem år ennå og dette stevnet er jo bare nye erfaringer. Akkurat som planlagt.

18:21
Da er ponnien på bilen og spiser. Vi sitter i vip-teltet og ser resten av klassen. Nora K ligger på en foreløpig femte – tror jeg – og snart skal Birgitte ri.

21:36
HELT hjemme igjen.

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest