L-stevne Hønefoss, dag 3

image

image

image

07:25
Morgenstund har ull i munn. Klokka er straks halv åtte. Jeg har vært i stallen og fôret Solo og er tilbake i bilen og fikset frokost til Katja og meg.

Strømmen har gått og det går på ‘nødbluss’ baki her. Duskregner gjør det også, men hester er vanntette har jeg hørt. …og stevnet går innendørs. 🙂

09:02
Igang med oppvarming til LA.

09:58
Her går det unna! Katja og Solo har hoppet, feilfri og kjapp runde, de har vært inne til premieutdeling og hentet … FØRSTEPLASSEN!

Jepp, det stemmer! En super runde og første plass!

Nå er banen for MB gått og vi venter på å komme inn til oppvarming.

12:20
Dette ble i overkant dramatisk. Oppvarmingen gikk greit men akkurat da Katja skulle inn på banen skjedde det en ulykke med en av Katjas stallveninner som var inne og red. Hun falt stygt og måtte hentes med ambulanse.

Det satt sitt preg på omgivelsene og det ble en lang pause. Katja & Solo måtte inn å varme opp på nytt før de igjen kunne entre banen.

…og runden gikk greit. Litt for sakte inn i en kombinasjon og et riv på b-hinderet samt en tidsfeil. Helt greit.

Katja syntes å merke at Solo begynte å bli småsliten, men hun var godt fornøyd med runden og ikke på langt nær så nervøs som ved debuten. Det ble en god opplevelse.

Nå er Solo i boksen sin og spiser lunsj og vi det samme i hestebilen. Så blir det å pakke og etterhvert tusle hjemover igjen.

14:19
Da er bilen pakket, Solo lastet og det gjenstår kun å møkke boksen før vi kjører hjemover etter et nytt, flott stevne med supre resultater!

18:08
Hjemme… HELT hjemme!

18:10
Heldigvis ser det ut som om det etter forholdene går ganske bra med Katjas stalvenninne. En kraftig hjernerystelse ble det, med med det fallet kunne det fort ha gått verre.

 

Postet med WordPress for Android.

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest