Kun timer igjen

Stevne på Hønefoss
Stevne på Hønefoss

For om snaue 48 timer har vi vært gjennom den første av totalt fem starter på landsstevnet på Hønefoss til helgen. Og dette bli litt av en …kan vi si kraftprøve?!

For en kjapp gjennomlesning av ekvipasjelista gir umiddelbart beskjed om at den består av en rekke gode ryttere. Det definitivt sterkeste feltet Katja og Solo har startet i. Litt å bryne seg på og spennende blir det. Høydene vet vi de har inne så i tidskonkurransene blir det å fokusere på godt grunntempo fra første hinder og gjerrige veivalg i omhoppingen, for i dette feltet gis det ikke ved dørene.

I feil og stil må hovefokuset endres fra fart til det mer ridetekniske, fornuftig grunntempo og gode rideveier. Så får vi håpe at det kombinert med feilfrie runder gir gode resultater.

Søndag blir det ekstra spennende. Første start går i LA (100cm) mens helgen avsluttes ti cm høyere, MB, 110cm. Må innrømme på det allerede nå har samlet seg det liten gruppe sommerfugler i magen. Men heldigvis er Stian på plass både lørdag og søndag for å lose sine elever gjennom konkurransene. …og jeg skal feste det meste til historien ved hjelp av videokameraet.

Og som vanlig kan du følge oss live her på Equus AERIALIS!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest