Kortsiktig stevneplan

imageJoda, det blir nok litt farting for både Broad Way og Solo utover høsten. For målet i løpet av høsten er matchtrening på LB og LA nivå med Broad Way og å komme tilbake på et stabilt MB nivå med Solo.

Foreløpig har vi blinket ut følgende stevner i løpet av den neste måneden.

Til helgen står Hønefoss på agendaen. Både Broad Way og Solo starter i LB og LA.

I helgen 8.-9. september blir det en snartur til Sarpsborg og Kalnes hvor det avholdes KM både individuelt og for lag. Planen er å starte på MRKs ponnilag i LB med Broad Way. Solo får stevnefri.

Så er det en ny uke med trening og deretter skal vi til Blixland med begge ponniene. Broad Way skal nok en gang ut i LB og LA, mens Solo skal, hvis alt går etter planen starte LA og MB.

Helgen deretter er det stevnefri for begge før vi på nytt legger kursen nordover og L-stevne på Hønefoss. Her har vi ikke helt bestemt hva og hvor mange klasser vi skal starte, men har mulighet for LB, LA og LA+5 for BW og litt høyere for Solo.

Det var en kort oppsummering av planene for en måneds tid framover. Vi krysser fingrene for at planen vil lykkes og at vi mot slutten av september kan planlegge videre fremover mot slutten av sesongen.

Oppdatert 02.09.2012

Det blir en liten endring i den kortsikktige stevneplanen.

Det viste seg at det hadde blitt noen misforståelser ifm. prop’en til KM. Ny prop kom ut og avslørte at KM’et for ponni skulle gå i LC og ikke i LB. Da valgte vi å nedprioritere dette stevnet og ta en frihelg istedet.

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest