KM Sprang Lag 2013

MEGET god klaring for Katja og Solo!Helgen 7.-8. september var det klart for KM sprang på Frederiksborg Hestesportsenter. Katja fikk en telefon med forespørsel om hun kunne tenke seg å være med på ett av ponnilagene, og selv om dette stevnet ikke sto på vår prioriteringsliste, kunne vi jo ikke svikte klubben.

Så mens undertegnede var på dragefestival i Danmark sikret Katjas ponnilag seg andreplassen i kretsmesterskapet!

Med på laget var Johanna Solli med Minigårdens Kiara, Birgitte Hammersborg med Munsboro Shimmer og altså Katja med Solo Diamond. Bare tre ekvipasjer altså, så ingen resultater å stryke.

Det hele åpnet med at alle rytterne på mosselaget red fine og feilfrie runder i første omgang. Det samme gjorde laget fra Fredrikstad. Andre omgang gikk også uten at det ramlet noen bommer. Nok en gang kopierte Fredrikstad prestasjonen og det var klart for omhopping.

Dessverre ble det èn bom ned på Moss og siden det bare var tre ekvipasjer på laget ble dette resultatet tellende. Fredrikstad derimot – som hadde fire ekvipasjer – kunne stryke sitt dårligste resultat i omhoppingen og stakk dermed avgårde med seieren med sine tre feilfrie ekvipasjer.

Uansett gjorde alle jentene en flott innsats og representerte Moss Rideklubb på en utmerket måte og de red en spenstig (!) æresrunde på høyst aktive ponnier! Gratulerer!

Komplette resultater finner du her…

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest