Klare til innsats!

Førstemann ut var Broad Way
Førstemann ut var Broad Way

Torsdag kveld og siden det ikke ble noen sprangtrening på onsdag, men sprangstevne til lørdag ville Katja gjerne teste hoppfølelsen for begge ponniene før stevnestart. Fordi det nå har gått noen tid siden forrige gang Broad Way hoppet og fordi følelsen vel var … så der… forrige gang med Solo.

Vi ble derfor enige om å sette opp en enkel ett-stegs kombinasjon med bom foran for å finne fram til godfølelsen igjen. Vi startet selvsagt veldig lavt med to kryss i kombinasjonen. Etter hvert som ekvipasjen ble varmere i trøya og den gode følelsen begynte å melde seg, øket vi litt på høyden og gjorde kryssene om til rekk og oxer.

Det gikk veldig bra. Broad Way var veldig ivrig, men ikke mer enn at Katja fant både tempo, rytme og steg. Det satt rett og slett og økten med Broad Way ga et godt svar på at han er tilbake til der han skal være. Full av styrbar energi og med sug foran hinderne!

Så var det Solos tur!
Så var det Solos tur!

Så var det Solo sin tur og mens jeg møkket boksen hennes varmet Katja henne opp. Når boksen var ferdigmøkket var det på tide å kjenne på Solos hoppfølelse. Katja kunne melde om at hun virket veldig fin under oppvarmingen og at hun gledet seg til å hoppe. Vi fulgte samme mønster som med BW, først en lang og lav ett-stegs kombinasjon med kryss. Så satt vi gradvis opp hinderne og endte opp med en rekk og oxer på ørlite grann høyere hva som skal hoppes til helgen.

Solo gikk som ei kule! Farten og flyten var der og hun fløy gjennom den lange kombinasjonen som om hun aldri skulle ha gjort annet. …og det har hun vel nesten ikke heller! 😉

Katja (og jeg) var veldig fornøyde med økten og svarene vi hadde fått. Nå er vi klare for å åpne utendørssesongen med LA og MB på Bekkevold i Fredrikstad til helgen!

 

Sprangstevne i Fredrikstad om…[ujicountdown id=»Standard» expire=»2013/04/20 11:30″ hide = «true»]

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest