Katja er i gang!

Ja, da er Katja i gang! For som dere sikkert(?) har fått med dere, så står Fia hos Merethe Buer i Halden. Der har Katja akkurat startet å jobbe mot noe som skal ende opp med innridning!

For etter å ha sjekket tennene her for en liten stund siden var alt klart for de første øvelsene.

Aller først var det på med longeringslina for noen tidlige forsøk på longering. Det gikk faktisk ganske greit. For selv om Fia er en hoppe, og da selvsagt med egne meninger, viste hun seg også å være ganske så lærevillig. Det tok ikke allverdens tid før de sammen hadde funnet ut av det og hun lot seg longere.

Neste økt begynte også med longering. Det gikk jo også forsåvidt greit, men det er klart… Det går jo an å snu seg og gå feil vei… Det går også an å stoppe, og det går også an å komme inn mot midten. Man er jo ikke hoppe for ingenting!

Men etterhvert gikk det sånn tålig greit.

Hva med sal da? Jo, det må vi prøve!

Sjabrak og sal ble lagt på og gjorden strammet. Gikk jo heeeelt fint! Hodelag da? Jo, ikke noe problem det heller og inn i ny longe.

OK, skal vi forsøke å henge over salen. Går det så går det… og går det ikke så har Katja hvertfall på seg hjelm!

Saaaakte, sakte, og så henger vi!

Fia gjorde som hun ble bedt om (?) og Katja hang som et slakt over salen.

Til slutt ble fristelsen for stor. Opp i salen med deg Katja, så får vi se hvordan det går!

…og det gikk fint! Fia stod stille og lot Katja klatre opp i salen og sette seg. Et par runder i longeringstauet ble det også før Katja gikk av og dermed var «timen» over.

Flink Fia!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest