Jomfrutur

image

image

Da er vi igang. Eller rettere sagt, Brita, Katja og Nora K er igang med jomfruturen med den ikke-så-veldig-pene hestebilen!

For i kveld skal bilen prøves – med hest – for aller første gang. Skal si det er uvant å sitte hjemme mens fruen er ute og frakter ponni’n. Med eneste familiemedlem med hengerlappen har det å frakte Solo rundt omkring definitivt vært mitt domene, men idag står vi ved et veiskille. Med den ikke-så-veldig-pene hestebilen – som kan kjøres på et helt vanlig B-sertifikat – kan Brita også opptre som ponnisjåfør og det gjør oss mye mer fleksible på logistikkfronten.

Jeg satser på at jomfruturen går greit, men jeg sitter for sikkerhets skyld bakvakt klar med mobilen sånn i tilfelle. 😉

Oppdatert….

Joda, jomfruturen gikk greit den … når først Solo kom seg inn på bilen. Det måtte lirkes og lures litt før hun gikk inn. Hun syntes nok at den ikke-så-veldig-pene hestebilen lå litt under henne verdighet tenker jeg 😉

Men som sagt… når hun først var på gikk resten som en drøm!

Oppdatert igjen

Ja, for i dag var det min tur til å frakte Solo med den nye (?) hestebilen. Solo og Katja skulle hjem igjen og selvsagt var det spennende først og fremst å se hvor mye pes det ville bli å få Solo inn på bilen, dernest hvordan hjemturen ville arte seg.

Solo gikk på hun. På det tredje forsøket var hun på plass og da vanket det snadder. Flink pike!

De ca fire milene hjem gikk også uten problemer. Solo sto som en påla og bilen gikk som ei klokke. Kan ikke forlange så mye mer da vel.

Postet med WordPress for Android.

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest