Høsten er igang

Sprangtreningen er igang igjen
Sprangtreningen er igang igjen

Eller, det vil si… høstens første bolk med sprangtreninger for Stian på Mossemarka er igang. I går, den 10. august startet treningene opp igjen og Katja og Solo var på plass.

Det var fint å komme igang igjen og få startet høstsesongen, og nå ser vi fram til andre halvår med spenning. Masse moro står på programmet fremover. Etter et par helger med hektisk stevneaktivitet er det nå stevnefri noen helger, men den siste helgen i august planlegger vi å dra til Hønefoss hvor ekvipasjen starter både lørdag og søndag. Hvis alt går på skinner fram til det og at ekvipasjen gjør sine saker bra, vil vi se på muligheten for å starte MB på søndagen. Ingenting er avgjort ennå, men muligheten ligger der.

I september har vi blinket ut stevner i Drammen, Tomter og Son og i månedsskiftet september/oktober er det landsstevne i Hønefoss. I oktober satser vi på stevner i Drammen nok en gang samt muligens ett på Eidsvoll. I november er det klubbmesterskap og sesongen avsluttes med landsstevne i Drøbak.

Dressurtrening i Våler
Dressurtrening i Våler

Men det må også jobbes på bakken, og i dag starter vi opp igjen de ukentlige dressurtreningene hos Henriethe i Våler. Det skal bli fint å komme igang med dette også, ikke minst etter at Katja har funnet «knappene» som får Solo i form. Framover blir det å fokusere ytterligere på dette samt å jobbe videre med sitsen. Her er det nemlig fortsatt litt å justere på … men det kommer seg.

Siden dressurtimen er dagen etter sprangtreningen blir den også viktig for å løsgjøre Solo etter hoppingen. En fin anledning til å kjøre volter, vendinger og andre øvelser som sjenkelvikninger, versader, traverer osv.

Så … høsten er nok igang.

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest