Hos Solo

Tidlig morgen og …overskyet! Kunne nesten se ut som det kunne dryppe noen regndråper også. Men det ble med utsikten. Regndråpene holdt seg borte, men skyene holdt stand langt nedover vestkysten av Sverige.

Mellom Varberg og Falkenberg et sted måtte skyene gi tapt for sola som fulgte oss resten av dagen. For i går var vi – det vil si Katja og jeg – en aldri så liten (?) tur til Laholm og Frics Stuteri for å hilse på Solo og føllet hennes, Glittering Diamond, eller Glittra sånn til daglig.

Sommeren i Syd-Sverige har vært minst like varm og tørr som her hjemme på Bjerget og beitene som burde vært grønne og friske så mer ut som tatt rett ut fra en westernfilm. Tørre, gule og støvete.

Heldigvis hadde hestene det bra. Stor og fin flokk, skygge å trekke inn i om sola ble for sterk, nok vann og nok høy. De så ut omtrent akkurat hopper med føll skal gjøre om sommeren. Ok, kanskje litt ekstra støvete, men sånn er det.

Solo og Glittra var helt på høyden også. Glittra ganske sky og forsiktig og holdt seg stort sett helt inntil mamma Solo. Men etterhvert tok nysgjerrigheten såpass overhånd at hun måtte bort å hilse litt. Solo var det ikke vanskelig å hilse på. Hun kom rett bort og lot seg klappe, klø og kose med. At hun fikk epler gjorde heller ikke noe.

Det er flott å se hvor godt Solo blir tatt vare på! Det setter vi stor pris på og vi gleder oss masse til å følge det nye føllet hennes videre framover. …og så er hun jo drektig med nok et føll og hvis alt går etter planen blir hun mamma på nytt til våren!

Så det blir nok flere turer til Frics Stuteri i tiden framover også!

Katja og Solo
Katja og Solo
En haug med hester!
En haug med hester!
Glittering Diamond
Glittering Diamond
Mamma Solo passer på
Mamma Solo passer på

 

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest