Gode nyheter!

Klar for det meste!
Klar for det meste!

I går var vi på etterkontroll med Solo hos Ellen Schmedling i Spydeberg. Det var da ca fjorten dager siden kiropraktorbehandlingen og vi var veldig spente på hvordan Solo hadde respondert på denne behandlingen.

 

Siden den første behandlingen har vi jobbet med bakkearbeid og vi har også kjørt på med mange biolightbehandlinger for å fremskynde Solos egen helingsprosess og for å få maksimalt utbytte av behandlingen.

Heldigvis fikk vi gode nyheter av Ellen. Hun var godt fornøyd med hvordan Solo hadde respondert på den første behandlingen hennes, og det var vi også!

Kort fortalt skal Solo ha en fridag idag – slik er det alltid dagen etter en kiropraktorbehandling – og deretter kan vi ri henne nesten som vanlig igjen. Bakkearbeid, løsgjørende øvelser og bomarbeid er ikke noe problem. Hoppe kan vi også starte med, om enn ikke så veldig høyt til å begynne med. Men om ca tre uker skal vi til ny kontroll og vi krysser fingrene for at hun da blir helt friskmeldt slik at vi kan starte stevnesesongen som planlagt!

Vi satser på det!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest