Førjulsbesøk

Næmmen, hei! Er det dere?!
Næmmen, hei! Er det dere?!

Da har vi akkurat kommet innafor døra etter å ha vært en liten tur til Telemark og besøkt Fia og Solo igjen. Dårlig med julestemning var det på Meltvedt også, men det så ikke ut som om dyrene brydde seg om det.

Etter den obligatoriske kaffen, bakverk og slarving om løst og fast var det på tide å hilse ordentlig på både Fia og Solo igjen. Vi hadde blant annet med en pose gulrøtter vi ikke hadde til hensikt å returnere med.

Solo tar livet med ro
Solo tar livet med ro

Desemberdagene er korte og mørket hadde forlengst begynt å sette seg, derfor ble det ikke så mange fotos denne gangen. Men et par fikk vi nå tatt i alle fall. Og selv om det ikke akkurat framkommer av bildene har Fia vokst mye siden sist. Hun er betydelig høyere enn sin noe eldre føllvenninne Julie og selv om mankehøyden fortsatt tipper under ponnigrensen på 148cm er det mye som tyder på at hun nok blir en hest, ja!

Det er ikke noe i veien med apetitten heller noe seks liter kraftfôr toppet med en dash havre skulle tyde på. Det blir spennende å følge henne videre. Ikke blir det så veldig lenge til neste besøk heller da plan A nå går ut på at Katja skal bruke et par dager av juleferien sin til å trene og håndtere Fia. Da kommer det nok noen flere bilder også!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest